Windows 8 Minecraft Bad Video Card Hatası

Procyonic_Y

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
meraba arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun dün pcmi windows 8 e yükselttim java falan hallettikten sonra minecraftı indirdim bad video card hatası verdi bu konu hakkında youtubedeki türkçe,ingilizce ispanyolcaya kadar bütün videoları izledim yaptıkları herşeyide yaptım ekran kartını güncelleştirdim fakat olmuyor konu hakkında bir fikri olan arkadaş lütfen yorum yaparak bilgilendirsin beni yada facebook profilini mesaj atsın şimdiden teşekkür ederim

Procyonic_Y

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yardımın için teşekkür ederim kardeşim ancak denedim olmadı biyerde hatada yapıyor olabilirim teamwiewer kullanıyorsan işinin olmadığı bir zamanda yardımcı olurmusun rica edersem

craft_man

Shia LaBeouf
En iyi cevaplar
0
Ekran kartı bilgilerini vermemişsin. Ekran kartının Windows 8 driver'ı çıktıysa, güncellediğin takdirde sorunun büyük ihtimalle çözülecektir.

Procyonic_Y

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ekran kartı bilgilerini vermemişsin. Ekran kartının Windows 8 driver'ı çıktıysa, güncellediğin takdirde sorunun büyük ihtimalle çözülecektir.
AMD RADEON HD 7400M SERİSİ güncelleme linki bulursan atarmısın reis ben bitane denedim ama işe yaramadı yanlışta olabilir