Windows bluescreen (mavi ekran hatası)

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bir konu açmıştım daha önce fakat o konu bir atarli moderatör tarafından kapatıldı.. Neyse pek bahsetmeyecegim. Konu ise şöyle
Sorun imzası:<br /> Sorunlu Olay Adı: BlueScreen<br /> OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.768.3<br /> Yerel Kimlik: 1055<br /><br />Sorun hakkında ek bilgiler:<br /> BCCode: 124<br /> BCP1: 0000000000000000<br /> BCP2: FFFFFA800F4AC028<br /> BCP3: 00000000BF800000<br /> BCP4: 0000000000000124<br /> OS Version: 6_1_7601<br /> Service Pack: 1_0<br /> Product: 768_1<br /><br />Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar:<br /> C:\Windows\Minidump\081614-4430-01.dmp<br /> C:\Users\CM\AppData\Local\Temp\WER-23992-0.sysdata.xml<br /><br />Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun:<br /> http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&amp;amp;clcid=0x041f<br /><br />Çevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimdışı gizlilik bildirimimizi okuyun:<br /> C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt<br /><br />donanım haberden opera ile video izlerken aldığım şey...

Sadece donanım haber değil durduk yere de olan şey yani açık olması ve güvenli modda olmaması yeterli.

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum laptop kullanıyorsan video izlemek laptobu ısıtır. Soğutucu vb. denemelisin.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Benim masaüstünde de sürekli hata kodu habire değişik şeyler olan mavi ekranlar çıkıyordu. Bi ara yeni pc alma konusu çıktı evde o günden beri atar yapmıyor bana :D
Not: 5 seneyi geçti alalı yaşlandı iyice çok format yedi :D

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum laptop kullanıyorsan video izlemek laptobu ısıtır. Soğutucu vb. denemelisin.
Benim masaüstünde de sürekli hata kodu habire değişik şeyler olan mavi ekranlar çıkıyordu. Bi ara yeni pc alma konusu çıktı evde o günden beri atar yapmıyor bana :D
Not: 5 seneyi geçti alalı yaşlandı iyice çok format yedi :D
Laptop kullanmıyorum ekran kartı değiştirdim (ekran kartidandir o zaman diyecekler için daha öncesinde de oldu hatta değiştirdiği gün değiştirmeden önce 3 sonra 2 (3 belki de???) kez mavi ekran gördüm.)

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım tamam ya ben sorun cozulunceye kadar ubuntu kullanacağım. Ayrıca Laptop değil ve Kart sıcaklığı 35 37 derece..

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Acil!!! Guncell

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani ekran kartının karıstırdım, insanlık hali :D

Güncel dediğim gibi ekran kartı değiştirdim değiştirmeden önce de oluyordu sıkça değiştirdikten sonra silip ona uygun driver yükledim hala aynı ekran kartında sorun yok bence

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.[DOUBLEPOST=1408624996,1408535033][/DOUBLEPOST]Güncel