Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@IWhyReis804 Kardeşim Buna Dair Kanıtın Varmı ? YOK. Çünkü Öyle bir şey Yok Lütfen İftira Atma.
2.si @MrGökhanAbi Benim Eski Hayranımsın Buna İnkar Edemezsin Nick Tagından her şey Belli Oluyor +Sunucunda Benim Paketimi Kullanıyorusun Sunucumdan Hile Kullandığın İçin 1 Hafta Ban Yedin Adam Gibi Oynasaydın Bunlar Olmuyacaktı.
bida benim sw gelip reklam atmayın bida sayfama gelim özenti demeyin sizin herşeyiniz özenti mapınız çalıntı özenmişsiniz Funcrafta özenmişsiniz resmen
@Ercan@LaxMean@Canyo@JusticeWhip Simdi Ben Bu serverin sahibiyim gecende yeni konu actik bu eski konu oldugundan ötürü konumuzu kabul etmediniz.Bu konuyu acan kisiyede ulasamiyoruz nasil yapicaz Serverin Resimlerini Güncellememiz Lazim Bir Yardim Edebilirmisiniz.
@Ercan@LaxMean@Canyo@JusticeWhip Simdi Ben Bu serverin sahibiyim gecende yeni konu actik bu eski konu oldugundan ötürü konumuzu kabul etmediniz.Bu konuyu acan kisiyede ulasamiyoruz nasil yapicaz Serverin Resimlerini Güncellememiz Lazim Bir Yardim Edebilirmisiniz.[DOUBLEPOST=1408580504,1408448759][/DOUBLEPOST]Server Güncell
Haklisin kardesim suan rush plugini yapiyorum yakinda rush acicaz[DOUBLEPOST=1409133561,1408893019][/DOUBLEPOST]Beyler Hersey Degisti Maplar Degisti Server Güncell Ama Konu Güncel Degildir Konu Acan Kisi Bir Oyuncudur Onada Ulasamiyoruz Server İp Güncel Buyrun Gelin
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.