server sponsor diye girim dedim ve kaliteli buldum14 yaşındaki cocuk server kuruyo sende giriyorsun harcadıgın zamana yazık .s
14 Yaşında mı ? bunları skypede söylemekten çekinmezsin galiba buyur gel[DOUBLEPOST=1410696935,1410696889][/DOUBLEPOST]14 yaşındaki cocuk server kuruyo sende giriyorsun harcadıgın zamana yazık .s
Forumdan önce bize gelseydin sorunu çözerdikserver sponsor diye girim dedim ve kaliteli buldum
o rehberden memnun değilim ben sonsuz mute yedim14 Yaşında mı ? bunları skypede söylemekten çekinmezsin galiba buyur gel
Oyuna gel rehber banlandıo rehberden memnun değilim ben sonsuz mute yedim
Ben rehber yapmadım yapan kişi herhalde diğer kurucu ama ben icabına baktım siz rahat olun sunucumuzda böyle terbiyesizlere yer yok !9 yaşındaki çocukları , ya da beyin yetersizliği olan çocukları rehber yaparsanız olacağı bu...
Arkadaş zaten ban yemiş bile. @TanerTekinn yaş 18 skype gel bakalımo rehberden memnun değilim ben sonsuz mute yedim
mutemi kaldırırmısın sınırsız yedimOyuna gel rehber banlandı
Arkadaş yaşımızı nerden uyduruyor anlamadım ben beyin zekasıyla karıştırıyorArkadaş zaten ban yemiş bile. @TanerTekinn yaş 18 skype gel bakalım
Rehber yapan benmiyim sence?Ben rehber yapmadım yapan kişi herhalde diğer kurucu ama ben icabına baktım siz rahat olun sunucumuzda böyle terbiyesizlere yer yok !
Herhalde buğra yaptı onu dedim[DOUBLEPOST=1410697649,1410697619][/DOUBLEPOST]Rehber yapan benmiyim sence?
Ondan yaşımızı 14 sanıyor yaAkıl yaşta değil baştadır. Boşuna söylememişler bu sözü. (づ。◕‿‿◕。)づ
Buğra yapmaz , yapamaz 7 / 24 onlaydım dün dışarıdaydık..Herhalde buğra yaptı onu dedim[DOUBLEPOST=1410697649,1410697619][/DOUBLEPOST]
Ondan yaşımızı 14 sanıyor ya
Bana buğra yaptı dedi ?Buğra yapmaz , yapamaz 7 / 24 onlaydım dün dışarıdaydık..
Kim dedi ?Bana buğra yaptı dedi ?
RehberKim dedi ?