Merhaba arkadaslar biz bildginiz üzre Tixy Crafti kuruyoruz ve builder lazim. Neyse asil konum benim su ben benim ortak oldugum ve serveri birlikte kurdugum arkadasimla beraber serverde bir odun alani bir kazi alani yaptik.O odun alani yapti ve cikti bende kazi alani yaptim ve ciktim.Neyse aradan 5 dk geçti diger arki geldi bnm dedim swyi göstereyim die swyi bastan actim lanet olasi bi baktim ki yaptigim kazialaninin yarisi gitmis. ama odun alani saglam = save all yaptim ama sanirim bir ise yaramadi.Bukkitte survival oynarken world edit ögrenmi icin pluginde duruordu actigimiz cogu maplarda daglar yaridan kesilmiş deniz kare seklinde falan oluyordu bunun sebebi bnedir ? Bu arada halen devam etmekte olan alımlarımız var. Builderler
Adini
Soyadi
Yaşini
Ve skype adresini belirtmesi yeterlidir.Birde arkadaslar son maruzatım olacak.Ben flatmapda yapiorum serveri suan . Sonradan flatmapi kaldirin dünyayi tekrar baslatcam gidermi yaptiklarimiz ? İyi aksamlar
TixyCraft
Dogukan..
Adini
Soyadi
Yaşini
Ve skype adresini belirtmesi yeterlidir.Birde arkadaslar son maruzatım olacak.Ben flatmapda yapiorum serveri suan . Sonradan flatmapi kaldirin dünyayi tekrar baslatcam gidermi yaptiklarimiz ? İyi aksamlar
TixyCraft
Dogukan..