WTFGraphic - Grafik Çekilişi! Maskot ve daha fazlası!

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Ek olarak:
Belirttiğim gibi bu çekilişi kazanamayan arkadaşlar üzülmesinler, bunun gibi çekiliş etkinliklerini yapmayı planlıyorum.Takip ederek yaptığım farklı etkinlikleri görebilirsiniz.
https://www.facebook.com/wtf.graphic/
Ayrıca ücretli tasarım yaptırmak için:
NOT: Çekiliş random.org aracılığı ile videolu bir şekilde yapılacaktır.

Saygılarımla...​

EmreNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
önce 25 gündür yapmadığın tasarımı yap ondan sonra çekiliş olayına gir.
Sıraya Gir 2 Aydır Bekliyorum.
Ne kadar doğru bilmemem ama konularınızın altında çok fazla geç geldiğine dair şikayetler var. Şu anda para vererek yaptırmak isteyenlerinkini daha yapmayıp çekiliş yapmak çok ayıp. Bu forumda saygın bir yer kazanmak için diğer kişilere saygılı olmalısınız. Şu anda uzun süre beklettiğiniz insanların tasarımı bitmemişken nasıl olur da çekilişle hediye tasarım yaparsanız. Yaptığınız çok ayıp. Son sözü müşterilerinize bırakıyorum. İyi günler.

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsteyen katılır, isteyen katılmaz zorlama yok, bundan önce sıkıntılar yaşadıgımdan dolayı grafiklerini yapamadım bazı kişilerin, şu an yapmaya başladım uğraşıyorum da, bazıları istemedi yapmamı vs. şimdi gelip sırf baltalama amaçlı yalan dolan şeyler yazıp duruyor arkadaşlar, dediğim gibi isteyen katılır isteyen katılmaz, neymiş 2 aydır yapmamışım. Ben yapayım kusura bakma gecikti diyorum, kendisi gelipte yok istemiyorum artık diyor, sonra o kadar zaman geçiyor gelip böyle saçma yorumlar yapıyor. Burada ücretsiz olarak bir etkinlik yapma çabasındayım, gelipte konu dışı yorum yapacaklar şimdiden kapatsın bu sekmeyi.

ESCraftTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
AD: Enes
SOYAD: KUZAY
SUNUCU İSMİ: AirSky
SUNUCU KONU LİNKİ : Dağa Yapiyoruz Sunucumuzu
SKYPE ADRESİ: enes.kuzay
Facebook ADRESİ : Facebook Kullanmıyom

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
İsteyen katılır, isteyen katılmaz zorlama yok, bundan önce sıkıntılar yaşadıgımdan dolayı grafiklerini yapamadım bazı kişilerin, şu an yapmaya başladım uğraşıyorum da, bazıları istemedi yapmamı vs. şimdi gelip sırf baltalama amaçlı yalan dolan şeyler yazıp duruyor arkadaşlar, dediğim gibi isteyen katılır isteyen katılmaz, neymiş 2 aydır yapmamışım. Ben yapayım kusura bakma gecikti diyorum, kendisi gelipte yok istemiyorum artık diyor, sonra o kadar zaman geçiyor gelip böyle saçma yorumlar yapıyor. Burada ücretsiz olarak bir etkinlik yapma çabasındayım, gelipte konu dışı yorum yapacaklar şimdiden kapatsın bu sekmeyi.
2 ay normal bi gecikme değil. Alınan ürünlerinde gün vermiyormusun ? değil sana sövmek adresini bulup pataklamak yerine kibarcası olarak istemiyorum demiş yetmezmi ?

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yetkililer konu baltalama olarak görebilir ama bence bunlar doğrular ve bir dolandırfılığın önüne geçme. Arkadaşlar bu kişi istemediği kendini ifşa edittiren yorumları tehtid ya da söz ile kaldırılmasını istiyor zaten sefa nın da yazdığı gibi. Doğruları çekemiyor işlerini yapmıyor 2 ay bir iş gecikmesi için normal bir süre değil. 1 hafta olur hastasındır hadi 2 hafta olur ama 2 ay çok fazla bir süre. Şimdi de kalkıp pirim kasmak ve kendi reklamını yapmak için çrkiliş yapıyorsun. Kendi işine saygın yok isen bari milletin parasına saygın olsun.

Bu arada hakkını aramak isteyen arkadaşlar tehtit üzerine kaldırmayın.

Son düzenleme: