Merhaba arkadaşlar ben Schaffer, bugün yaptığım yeni bir proje ile karşınızdayım. Şu an içinde hiçbir şey yok sadece bir adet launcher var fakat oyunu en kısa sürede bitireceğim. Oyunu tam olarak 1 senede bitirmeyi planlıyorum tam dedim dikkat ederseniz siz bu ay bile oynayabilirsiniz. Güncellemeler tamamen 1 sene sonra bitecek yani. Oyunda Multiplayer seçeneği olacak evet şimdilik anlatacaklarım bu kadar. Sadece launcher var pek resim koyabileceğimi zannetmiyordum Biraz oyun hakkında bilgi vereyim. Oyun Terraria tarzı bir platform oyunu olacak lakin survival değil biraz daha MMORPG bir oyun olacak.
Resimler
Versiyon Tarihçesi
WTFRaft 0.1 Update
+ Launcher Eklendi
Linkler
Download Link Dropbox - Bana Tıkla
Tag List
@98IamLegend98 @ailstromMT @aspendos @ayberkasla @btknctTR @Pr1sonsoul @EfSaNeMeN26 @gunlad @hakanbn @HeroMineX @hoyyy @JAWZ @LawlietRyuzaki @McLorens @Minecraftplayerr @MinerKaan @OneMoreTime @Pentatonix @ScOp0Time @Secret_wither @SnKaan @TheLorder @TiburonCP @toli09 @toli090 @y89op89y @Yeselectro
Resimler
Versiyon Tarihçesi
WTFRaft 0.1 Update
+ Launcher Eklendi
Linkler
Download Link Dropbox - Bana Tıkla
Tag List
@98IamLegend98 @ailstromMT @aspendos @ayberkasla @btknctTR @Pr1sonsoul @EfSaNeMeN26 @gunlad @hakanbn @HeroMineX @hoyyy @JAWZ @LawlietRyuzaki @McLorens @Minecraftplayerr @MinerKaan @OneMoreTime @Pentatonix @ScOp0Time @Secret_wither @SnKaan @TheLorder @TiburonCP @toli09 @toli090 @y89op89y @Yeselectro
Son düzenleme: