WTFRaft 0.1 - Yeni Bir Oyun

Sizce Nasıl?

• Güzel

Kullanılan: 3 75.0%
  • Kötü

Kullanılan: 1 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar ben Schaffer, bugün yaptığım yeni bir proje ile karşınızdayım. Şu an içinde hiçbir şey yok sadece bir adet launcher var fakat oyunu en kısa sürede bitireceğim. Oyunu tam olarak 1 senede bitirmeyi planlıyorum tam dedim dikkat ederseniz siz bu ay bile oynayabilirsiniz. Güncellemeler tamamen 1 sene sonra bitecek yani. Oyunda Multiplayer seçeneği olacak evet şimdilik anlatacaklarım bu kadar. Sadece launcher var pek resim koyabileceğimi zannetmiyordum :D Biraz oyun hakkında bilgi vereyim. Oyun Terraria tarzı bir platform oyunu olacak lakin survival değil biraz daha MMORPG bir oyun olacak.

Resimler

Versiyon Tarihçesi
WTFRaft 0.1 Update
+ Launcher Eklendi

Linkler
Download Link Dropbox - Bana Tıkla

Tag List
@98IamLegend98 @ailstromMT @aspendos @ayberkasla @btknctTR @Pr1sonsoul @EfSaNeMeN26 @gunlad @hakanbn @HeroMineX @hoyyy @JAWZ @LawlietRyuzaki @McLorens @Minecraftplayerr @MinerKaan @OneMoreTime @Pentatonix @ScOp0Time @Secret_wither @SnKaan @TheLorder @TiburonCP @toli09 @toli090 @y89op89y @Yeselectro

Son düzenleme:

powershark

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Iyi Yolculuklar Dilerim.Makaleni yazınca Bana Haber verirsen sevinirim.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Bunu sen mi yaptın ? Eğer sen yaptıysan javaya dönmen iyi olmuş :) (Sana söylemiştim !)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bunu sen mi yaptın ? Eğer sen yaptıysan javaya dönmen iyi olmuş :) (Sana söylemiştim !)
Ben yaptım fakat bir mola vereceğim eve geldim sonunda orada internet yokmuş :D Bugün yazarım 2 gibi fakat projeye mola vereceğim Fallen Kingdomu biraz bırakmış gibi oldum onlara yardım etmem gerek.

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Nasıl bir tür olacak? steam Greenlight'a koyacak mısın?

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali

TheYaSiN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Launcherdan önce oyunu yapmalıydın :)

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
bende oyun yapıyoorum. Ama ben ilk map yapma,oyuncuyu ayarlamayı vs. hazırladım. Launcheri en sonlara doğru yaparım. Oyunu bir gruba koymuştum ama şimdi üşeniyorum siz arayın :SDFsdfsdf Neyse... Bence sen de launcherden önce oyuna başla :)

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de survival tarzı 2d bi oyun yapmıştık fakat ne kadar uğraşsakda multiplayer i yapamamıştık.

4trestt

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çalışmanız da başarılar diliyorum, umarım iyi bir yerlere gelirsiniz.