Wwe 2k16 Hakkında Bilgi

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
Mesajlar
1,130
En iyi cevaplar
162
Beğeniler
526
Puanları
4,570
Ruh hali




Wwe 2k16 kakkında çok kısa bir bilgi
WWE 2K16, Yuke ve Visual Concepts tarafından geliştirilen ve PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One ve Microsoft Windows için 2K Sports tarafından yayınlanan profesyonel bir güreş video oyunudur. WWE oyunları serisindeki on yedinci oyundu ve önceki oyunlarından WWE 2K15 ve ardından WWE 2K17 vardı.


Oynanış
Oyuncuların maç başına belirli miktarda revers sahip olabilmesi için geri almalar değiştirildi, böylece oyuncuların spam karşılığı reverse engel oluyorlardı. Yeni nesil sürümlerde girişler arasında yükleme ekranı yoktur ve oyuncular girişlerinde diğer güreşcilere saldırma yeteneğine sahiptirler. Hakem ve yönetici AI geliştirildi. Zincir güreşi minigames yeniden düzenlendi. Pinler ve sunumlar, bir önceki sistemin yerini alan yeni bir sistemle yeniden düzenlendi ve geliştirildi, daha adil kopmalara ve daha yeni canlandırma eklendi, kirli iğneler ve iptal edilen iğneler de dahil olmak üzere. Çevrimiçi çöpçatanlık da geliştirildi. Oyun, karakterlerin dayanımını tekrar kazanmak için kullanabileceği tuttuğu karakterleri de içeriyor. PS3 ve Xbox 360 sürümlerinde oynanan oyun, ilgili konsollarda önceki yinelemelerde olduğu gibi aynı kalır, ancak bir dizi hareket için daha pürüzsüz animasyonlar içerir. WWE 2K15'de kaldırılan handikap takımı takımı ve kasırga etiketi maçları, WWE 2K16'da geri döndü.



Oyun modları
2K Showcase modu
Kapak yıldızı "Stone Cold" Steve Austin'in kariyerini ayrıntılandıran vitrinde 2K Vitrin modu da geri döndü. İkinci bir vitrin, yalnızca 'Hall Of Fame' DLC paketinin satın alınması ile kullanılabilir. 2015 girişleri WWE Hall of Fame Sınıfının her birinde (Arnold Schwarzenegger hariç) klasik eşyalar topluluğudur. Bununla birlikte, Alundra Blayze ile yapılan bir maç, mevcut WWE kadın güreşçisi Paige' nin yer aldığı bir fantezi maçı.

MyCareer modu
MyCareer, 2K15 modelinden dönüyor, 2K modu geçtiğimiz yılki oyundan önemli ölçüde genişletileceğini iddia ediyor. Bu mod yalnızca PlayStation 4, PC ve Xbox One'da bulunur. Oyuncuya süperstarları üzerinde daha fazla kontrole sahip olmak için çeşitli değişiklikler yapılmıştır. Karakterin kişiliği, ittifaklar kurma ve rekabet gibi eylemler yoluyla etkilenebilir. Yetkililer, oyuncunun kendilerini destekleme veya bunlara meydan okuma seçeneğine sahip oldukları şekilde bu modda öne çıkıyor; kariyerlerinin etkilenmesine neden oluyor. Oyuncular aynı zamanda rakipler yaratmak için diğer süperstarların karşılaşmalarına müdahale edebiliyorlar.

Creative Suite modu
Önceki oyunlarda olan, ancak WWE 2K15'te çıkartılan, bir Diva Yarat, Bir Şov Yarat, Bir Arena Yarat ve Bir Şampiyon Yarat, 2K16'da geri döndü. Süperstar bir özellik oluşturmak, saç boyası, malzeme özelliklerini değiştirme (örneğin, maske veya gömlek vinil, kumaş veya saten olmak üzere) ve yeni yüz fotoğraf ithal etme aracı gibi birkaç yeni özelliği içerir. Yaratılan süper yıldızlar için mevcut tasarruf yuvası miktarı, 2K14'te olduğu gibi 100 ve 2K15'te kullanılan dört kat fazla olarak 100'e yükseltildi.
 



Üst