X Ray Detection - V1.0.0/CB1.7.9 - X Ray Kullananları Tespit Edin!

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bugün size önceden yapmayı planladığım eklenti bugün bitirdim ve sizlerle paylaşmak istedim.
Eklentinin özellikleri:
- Oyuncular cevher kırdığında op olan kişilere bildirilir.
- Oyuncular cevher kırdığında o oyuncunun adına bir log dosyası oluşturulur ve bu log dosyasına, tarih, oyuncu adı, kırdığı cevherin adı log dosyasına yazılır ve kaydedilir.
- Oyuncu kırdığı cevherlerin miktarı otomatik olarak config.yml dosyasına kaydedilir.
- Komut ile oyuncular ne cevher kırmış, ne kadar kırmış bakabilme.

Komutlar:

/x r a y detection help = yardım menüsünü açar. (aradaki boşlukları silin.)
/x r a y detection usercheck <kontroledilecekoyuncununadı) - oyuncu cevher kırma istatistiklerini açar. (aradaki boşlukları silin.)

Izinler:
x r a y detection.alertmessage - Oyuncu cevher kırdığında bu izine sahip olanlar uyarı mesajını görür. (aradaki boşlukları silin.)
x r a y detection.cmd - eklentinin komutlarını kullanabilme izini. (aradaki boşlukları silin.)

Özellikleri bu kadar indirme linki: İNDİR!

Resimler:
- Henüz eklenmedi.

Not: Eklenti hakkında öneriniz varsa yorum bırakınız, ayrıca eklenti şu anlık geliştirme düşünmüyorum.
Not 2: Eklenti şu anlık İngilizce istek gelirse Türkçe yaparım.

Son düzenleme:

bugrakagan2003

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oresf ile Başlayan bir plugin var o direk her yerde Ore göstererek Xrayi Engellediği için gereksiz olmuş

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bu X-Ray'i engellemiyor, buluyor. Bununda bir kesinliği yok, hilesiz biride günde 2 stack elmas çıkarabilir hileli biride. Elinde bir delil olmadıktan sonra kimin ne kazdığını bilmek gereksiz.

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu *****'i engellemiyor, buluyor. Bununda bir kesinliği yok, hilesiz biride günde 2 stack elmas çıkarabilir hileli biride. Elinde bir delil olmadıktan sonra kimin ne kazdığını bilmek gereksiz.
eklentiye ne eklememi bekliyorsun ki ? süre mi (örn: 10 dia kazınca bekleme süresi) ? veya 300 dia kazdığında uyarı mı ?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
eklentiye ne eklememi bekliyorsun ki ? süre mi (örn: 10 dia kazınca bekleme süresi) ? veya 300 dia kazdığında uyarı mı ?
X-Ray'in kullanılmaması gayet güzel. Orebufstractor isimli eklenti gibi otomatik bir şey daha iyi olurdu.

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuda lag olmazmı ?

Andromurat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sunucuda lag yapma ihtimali var çünkü sürekli log kayitlari alıyor