SFKY
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar bugün size önceden yapmayı planladığım eklenti bugün bitirdim ve sizlerle paylaşmak istedim.
Eklentinin özellikleri:
- Oyuncular cevher kırdığında op olan kişilere bildirilir.
- Oyuncular cevher kırdığında o oyuncunun adına bir log dosyası oluşturulur ve bu log dosyasına, tarih, oyuncu adı, kırdığı cevherin adı log dosyasına yazılır ve kaydedilir.
- Oyuncu kırdığı cevherlerin miktarı otomatik olarak config.yml dosyasına kaydedilir.
- Komut ile oyuncular ne cevher kırmış, ne kadar kırmış bakabilme.
Komutlar:
/x r a y detection help = yardım menüsünü açar. (aradaki boşlukları silin.)
/x r a y detection usercheck <kontroledilecekoyuncununadı) - oyuncu cevher kırma istatistiklerini açar. (aradaki boşlukları silin.)
Izinler:
x r a y detection.alertmessage - Oyuncu cevher kırdığında bu izine sahip olanlar uyarı mesajını görür. (aradaki boşlukları silin.)
x r a y detection.cmd - eklentinin komutlarını kullanabilme izini. (aradaki boşlukları silin.)
Özellikleri bu kadar indirme linki: İNDİR!
Resimler:
- Henüz eklenmedi.
Not: Eklenti hakkında öneriniz varsa yorum bırakınız, ayrıca eklenti şu anlık geliştirme düşünmüyorum.
Not 2: Eklenti şu anlık İngilizce istek gelirse Türkçe yaparım.
Eklentinin özellikleri:
- Oyuncular cevher kırdığında op olan kişilere bildirilir.
- Oyuncular cevher kırdığında o oyuncunun adına bir log dosyası oluşturulur ve bu log dosyasına, tarih, oyuncu adı, kırdığı cevherin adı log dosyasına yazılır ve kaydedilir.
- Oyuncu kırdığı cevherlerin miktarı otomatik olarak config.yml dosyasına kaydedilir.
- Komut ile oyuncular ne cevher kırmış, ne kadar kırmış bakabilme.
Komutlar:
/x r a y detection help = yardım menüsünü açar. (aradaki boşlukları silin.)
/x r a y detection usercheck <kontroledilecekoyuncununadı) - oyuncu cevher kırma istatistiklerini açar. (aradaki boşlukları silin.)
Izinler:
x r a y detection.alertmessage - Oyuncu cevher kırdığında bu izine sahip olanlar uyarı mesajını görür. (aradaki boşlukları silin.)
x r a y detection.cmd - eklentinin komutlarını kullanabilme izini. (aradaki boşlukları silin.)
Özellikleri bu kadar indirme linki: İNDİR!
Resimler:
- Henüz eklenmedi.
Not: Eklenti hakkında öneriniz varsa yorum bırakınız, ayrıca eklenti şu anlık geliştirme düşünmüyorum.
Not 2: Eklenti şu anlık İngilizce istek gelirse Türkçe yaparım.
Son düzenleme: