XenForo Hata Mesajı

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
The server responded with an error. The error message is in the JavaScript console.
Böyle Bir hata veriyor Her yerde. Bir Konu Açiyorum Bu hatayi veriyor bir konuyu yanitliyorum bu hatayi veriyor çözümü bilen varsa yardımcı olursa sevirim siteyi Yeni kurdum XenForo sürümü 1.5.9

@[B]Crowley07[/B] Hocam sorun hakkında bilginiz var mı ? Çözümü Aradım ama bulamadım.

@dikodoksit Hocam bu Konu hakkında bilginiz var mı ?

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Büyük ihtimalle eklentilerden biri sıkıntı çıkartıyor, widget framework vb eklentilerde böyle sorunlarla karşılaştım eklentileri bir kurcala

dikodoksit

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
The server responded with an error. The error message is in the JavaScript console.
Böyle Bir hata veriyor Her yerde. Bir Konu Açiyorum Bu hatayi veriyor bir konuyu yanitliyorum bu hatayi veriyor çözümü bilen varsa yardımcı olursa sevirim siteyi Yeni kurdum XenForo sürümü 1.5.9

@[B]Crowley07[/B] Hocam sorun hakkında bilginiz var mı ? Çözümü Aradım ama bulamadım.

@dikodoksit Hocam bu Konu hakkında bilginiz var mı ?
The error message is in the Javascript console." demiş. Sayfa tarayıcıda açıkken sağ tık yapıp 'incele' yi seçip oradan 'console' sekmesine gidersen javascript konsolunu açarsın. Tam bir hata yazmadığı için yorum yapamıyorum ya da çözüm sunamıyorum ama Crowley'nin de söylediği gibi muhtemelen eklentilerle alakalı bir sıkıntı. Konsolda yazanı buradan ya da özel mesaj yoluyla bana iletirsen halledebiliriz.

dikodoksit

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
xenforo.js dosyanda 233 ve 228. satırlarda hata almışsın sanırım. Eğer xenforo.js'e ulaşabiliyorsan 220-240 arasındaki kodları yazabilir misin

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
xenforo.js dosyanda 233 ve 228. satırlarda hata almışsın sanırım. Eğer xenforo.js'e ulaşabiliyorsan 220-240 arasındaki kodları yazabilir misin
Hocam 220 - 247 arasındaki kodlar
PHP:
        /**
         * Get the value that would be submitted with 'this' element's name on form submit
         *
         * @return string
         */
        fieldValue: function()
        {
            switch (this.attr('type'))
            {
                case 'checkbox':
                {
                    return $('input:checkbox[name="' + this.fieldName() + '"]:checked', this.context.form).val();
                }

case 'radio':
                {
                    return $('input:radio[name="' + this.fieldName() + '"]:checked', this.context.form).val();
                }

default:
                {
                    return this.val();
                }
            }
        },

_jqSerialize : $.fn.serialize,