lanberke
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Ad : DURSUNBERKE
Soyad : POLAT
Oyun İçi İsim (Büyük Küçük Harf Uyumlu Olacak Şekilde) : BigGeeker
Skype adresiniz (Facebook Kabul Etmiyoruz) : CrazyLiseliOyunda
Kaliteli bir kulaklığa ve mikrofona sahip misiniz? : Evet
Sunucumuza Hafta İçi Ne Kadar Vakit Ayırabilirsiniz? : Sabah Saat 13:00 dan gece 21:30 kadar
Sunucumuza Hafta Sonu Ne Kadar Vakit Ayırabilirsiniz?: Sabah Saat 11:00 Dan Gece 22:30 a kadar
Yaşınız? : 15
Bilgisayarınız Kasmadan En Az 60 FPS Alabilecek Bir Bilgisayara Sahip Misiniz? : Evet
Yönetim Ekibine Uyum Sağlayabilir Misiniz? (En Az 3 Cümle) : Tanıdıkca Hertürlü Sağlarım
Oyunculara Davranış Şekliniz Nasıldır? (En Az 3 Cümle) : Din ırk veya Cinsiyet ayrımcılığı Yapmadan her Oyuncuya Eşit Davranırım.
Sizi Neden Seçmeliyiz? (En Az 3 Cümle) : Ben ce bunu siz düşünün biz bu çocuğu neden seçtik diye.
Yetkililer İle Hafta İçi Kaç Saat Skype'de Konuşabilirsiniz ? : Sabah Saat 13:00 dan gece 21:30 kadar
Yetkililer İle Hafta Sonu Kaç Saat Skype'de Konuşabilirsiniz ? : Sabah Saat 11:00 Dan Gece 22:30 a kadar
Birisi Size Küfür Etti Ne Yapardınız ? (En Az 3 Cümle) : Mute Atarım ve size söylerim
Sizi Skype'de Ekleyen Oyuncuların İsteklerine Yanıt Verebilir Misiniz? : Makul bi İstekse Evet
Utangaç Mısınız? : hayır
Ciddiyete Önem Verir Misiniz? : Yerine Göre
Yetkilerinizi Nasıl Kullanırsınız? (En Az 5 Cümle) : Küfür edenlere mute atarım + reklam yapanları + Server e Veya Bir Yetkiliye küfür edeni.
Günlük Hayatınızda Küfür Kullanır Mısınız? : Çok kızdırılırsam evet
Arkadaşlarınıza Yetkileriniz Sayesinde Torpil Yapar Mısınız? (En Az 2 Cümle) : Asla
Şüphelendiğiniz Bir Oyuncu İle Skype Çağrısındasınız Ne Yapardınız? (En Az 2 Cümle) : Eyere bi Hatası varsa ve bana söylüyosa Sesini kaydedip kurucu ya atarım
Yetkiniz Alındığında Bize Karşı Tavrınız Değişir Mi? (En Az 2 Cümle) : Hayır
Soyad : POLAT
Oyun İçi İsim (Büyük Küçük Harf Uyumlu Olacak Şekilde) : BigGeeker
Skype adresiniz (Facebook Kabul Etmiyoruz) : CrazyLiseliOyunda
Kaliteli bir kulaklığa ve mikrofona sahip misiniz? : Evet
Sunucumuza Hafta İçi Ne Kadar Vakit Ayırabilirsiniz? : Sabah Saat 13:00 dan gece 21:30 kadar
Sunucumuza Hafta Sonu Ne Kadar Vakit Ayırabilirsiniz?: Sabah Saat 11:00 Dan Gece 22:30 a kadar
Yaşınız? : 15
Bilgisayarınız Kasmadan En Az 60 FPS Alabilecek Bir Bilgisayara Sahip Misiniz? : Evet
Yönetim Ekibine Uyum Sağlayabilir Misiniz? (En Az 3 Cümle) : Tanıdıkca Hertürlü Sağlarım
Oyunculara Davranış Şekliniz Nasıldır? (En Az 3 Cümle) : Din ırk veya Cinsiyet ayrımcılığı Yapmadan her Oyuncuya Eşit Davranırım.
Sizi Neden Seçmeliyiz? (En Az 3 Cümle) : Ben ce bunu siz düşünün biz bu çocuğu neden seçtik diye.
Yetkililer İle Hafta İçi Kaç Saat Skype'de Konuşabilirsiniz ? : Sabah Saat 13:00 dan gece 21:30 kadar
Yetkililer İle Hafta Sonu Kaç Saat Skype'de Konuşabilirsiniz ? : Sabah Saat 11:00 Dan Gece 22:30 a kadar
Birisi Size Küfür Etti Ne Yapardınız ? (En Az 3 Cümle) : Mute Atarım ve size söylerim
Sizi Skype'de Ekleyen Oyuncuların İsteklerine Yanıt Verebilir Misiniz? : Makul bi İstekse Evet
Utangaç Mısınız? : hayır
Ciddiyete Önem Verir Misiniz? : Yerine Göre