bu siteden bukkit serveri indir ama kendi sürümüne uygun olsun yoksa açılmaz
evet çizdiğim yerden indir en güncel sürüm 1.4.5 ama eğer başka sürüm kullanıyorsan sol tarafta liste var orada versiyon yazıyor 1.4.5
kendine uygun olanı seç indir sonra ise indirdiğin bukkit server i masa üstünde yeni bir klasör e at işte resim
evet sonra çalıştır ben komut dosyasıyla açmıyorum bende bozuluyor neyse boşver bilmiyorsan craft bukkit i çalıştır bu arada ben ismini değiştirdim sende farklı çıkabilir sonra şu dosyalar gelene kadar bekle özellikle server dosyası
evet onu aç ama not defteriyle birlikte açtan açarsın sonra şunları yapacağız
hamachi ip ini server ip e yapıştırıyoruz online mod true ken false yapıyoruz pvp oyuncuların birbirine vurması demek false yaparsan vuramazlar true yaparsa savaşabilirler burası bu kadar şimdi kaydedip kapatıyoruz hani 3. resimde plugin dosyası varya onun içine mutlaka pail at pail açılınca server açılmış demektir pail adresi:
sağ tarafta dawload var ona tıkla
iner sonra onu plugin dosyasına at ve craft bukkit i çalıştır biraz bekle bukkit serverler biraz geç açılırlar bekle pail açılır resmi de bu
evet açıldı herhalde gerisini biliyorsun oyunda çoklu oyuncuya gir sunucu ekle veya sunucu adresi ve servere girdiğin ip adresini yaz sunucu adresine oyuna gir ha bu arada sana tavsiyem mutlu kaplan türkçe eklenti paketini indir ve rar ın içindekileri plugin dosyasına at bekle pail açılınca gir oyna çok güzel ve bu arada bi plugin var bilmiyorum adını oyuncuların bir şey kırmasını engelliyor onu sil çok iyi oluyor işte linki ama plugin i yüklemeden önce test et mutlaka sadece pail yükle dediğim gibi sonra oyuna girebilirsen diğerlerini yükle sorun olursa söyle
AHHH ELLERİM YORULDU

SAYGILAR: BURAK