YA NAsıl Arkadaşlar Dosya İndirsin ...??

bora547

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ya ben dosya koyucam map koyucam fakat bir indirme sitesine nasıl dosya atabilirim??

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
Öncelikle map dosyalarını Winrar veya nebileyim 7zip ile sıkıştır.Mediafire,Rapidshare,Hotfile... kullanabileceğin bir kaç yükleme servisinden sadece bir kaçı ama hiç bişeyle uğraşmıyım bana en kolayı olsun diyorsan
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
adresine gir Gözat de oluşturduğun .rar veya .zip dosyasını seç bir ilerleme çubuğu çıkacak bitincede sana link verecek. Dosya.tc de üye olmasan da dosya süreli değildir, silinmez. rahatlıkla kullanabilirsin.

bora547

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Tamam ben buldum onu ama yinede sağol :) . Ya hiç oynadığın online server var mı? :DDDD

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
Üzgünüm oynadığım bir server yok :( Fakat arkadaşlarımın oynadığı bir RPG serverı var istersen linkten inceleyebilitsin -->
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bora547

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bişi sölicem ben şimdi bir server kursam sende katılsan hamachili olamz mı :S? Bu arada hamachi serveri kurarken yine 1.2.5 teki gibi kuruyoruz değil mi o zaman çok kolay olur. Bu arada seni gevezeliğimle rahatsız ettiğim için özür dilerim ama beraber oynayalım işte. :(((

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
Teşekkür ederim senin de, bu arada ne sıkması canım alakası yok. Minecraft versiyonun farketmez hepsi aynı kuruluyor. Bayramda burada olmayabilirim sonrasında bakarız :)