yalvarıyorum bana bi yardım

CannonMachine

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben genelde cannonlarla uğraşırım ama şöyle bi sorunum var TNTler fırladığı zaman mekanızma patlamadan dolayı paramparça oluyor acaba blokların kırılmaması için bi puling veya bi code falan var mı yardım ederseniz şimdiden çok teşekkür ediyorum bayramınızı kutluyorum

Buradan yanıtlayın veya uzun bir işse
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
buradan ulaşabilirsiniz iyi Günler

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kardeş sanırım sırf bunun için üye oldun neyse öncelikle yeri burası değil destek bölümüne yazmalıydın şimdi bak şöyle yapacaksın tntlerin altınca su koy aksın suya iki tane tnt koy ama bi kısmı açık kalsın ondan sonra ondan sonra ver enerjiyi gitsin mekanizma patlamadan tnt fırlayacaktır :).

CannonMachine

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Onları biliyorum fakat benim yaptığım cannon 3 cannondan oluşmuyor ki zaten yaptığım cannonların bir kaçını video çekip foruma koymayı düşünüyordum.. neyse yinede teşekkür ederim

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Üzügünüm yardım edemediğim için bide ingilizce forumlara başvur.

<[GürkanTR]>

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
SafeExplosions plugini indirerek,creeperların ve TNT ler patladığı halde hiçbir blok zarar görmez

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
ozaman tnt ler birbirini etkilemez tek patlar yaani tavsiye etmiyorum ben.

McCrafTr34

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben genelde cannonlarla uğraşırım ama şöyle bi sorunum var TNTler fırladığı zaman mekanızma patlamadan dolayı paramparça oluyor acaba blokların kırılmaması için bi puling veya bi code falan var mı yardım ederseniz şimdiden çok teşekkür ediyorum bayramınızı kutluyorum

Buradan yanıtlayın veya uzun bir işse
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
buradan ulaşabilirsiniz iyi Günler

tüm blockları obsidian yap ve su koy tntlerin olduğu yere :)