Yanlış Yerde Yanlış Zamanda: FAHRENHEIT INDIGO PROPHECY REMASTERED

admiraldus

YASAKLANDI
Mesajlar
1,234
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
923
Puanları
0






Yanlış Yerde Yanlış Zamanda: FAHRENHEIT INDIGO PROPHECY REMASTERED


A1YyJSLCOIL.jpg


Bu sıcak havalarda sizi soğuk bir içecek misali serinletecek yeni bir incelemeye daha hoş geldiniz. Bugün hikayesi çok güzel fakat eski zamanlarda çıktığı için grafik bakımından kötü olan bir oyunun türküsünü söylüyoruz. Ve işte başlayalım yanlış zamanda yanlış yerde olduğu için hayatı allak bullak olan Lucas Kane'nin hikayesine...


ADINA ÜZÜLECEK BAŞLANGIÇ

New York'ta soğuk bir akşam gününde sıradan bir kafenin tuvaletinde buluyoruz kendimizi oyun başladığında. Bileklerimiz kan içinde, eliminde bir bıçakla ve o sırada tuvalette bulunan bir adamı öldürüyoruz. Ama bu sırada biz yapmıyoruz bunu, biri bizi kontrol ediyor ve bilincimiz yerine geldiğinde Lucas, çaresizce etrafına bakıyor. Bilinci yerine geldikten sonra aklına gelen ilk şey cesedi tuvalete saklamak ve etrafı temizlemek. Ardından hesabı ödemeden dışarı kaçıyor. Bundan sonra polis olan Carla ve onun ortağı Tyler'ın olayı araştırmak için gelmesiyle oyuna başlıyoruz.


fahrenheit-indigo-prophecy-remastered-06.jpg


Bunun yanı sıra Lucas Kane, Carla Valenti, Tyler Miles ve Kahin'i bile kontrol edebiliyorsunuz. Oyun belli zamanlarda sizlere 3 seçenek sunuyor ve sırayla seçerek o karakterleri oynayabilmektesiniz. Zaten Fahrenheit'in en iyi yanı hikaye ve film gibi bir oyun olması.


KARE MODELLEMELER

Güzel bir oyunu batırabilecek şeylerden biri grafikler. Özellikle Quantic Dream'den bahsediyorsak. Bunun yanı sıra incelediğimiz oyun ReMastered sürümü. Yani grafiklerin çok daha gelişmesi gerekirdi fakat bunun yerine halen modellemeler kare. En kötü kaplamaları geliştirmeliydiler. Halbuki benim Quantic Dream'den beklentim grafiklerin dahada gelişmesi yönündeydi. Detaylara daha çok önem vermeli. Bu yönden gerçekten çok düşük kalmış.


A1oEn-IhPoL.jpg


GÖZLERİNİZİ KAPATIP DİNLEYİN

Fahrenheit'in müzikleri o kadar güzel, o kadar duygusal, o kadar başarılı müzikler ki ana menüde gözlerinizi kapatıp saatlerce dinleyebileceğiniz cinsten. Lucas'ın masum olduğunu kanıtlama çabalayışı, umutsuzluğunu müzikler ile çok güzel şekilde yansıtmayı becermiş Quantic Dream.


2015-02-02_00021.jpg


Evet arkadaşlar. Bir incelemenin daha sonuna geldik. Gayet güzel bir inceleme olduğunu düşünüyorum. Beğendiğinizi ümit ediyorum. Son olarak ise aşağıda oyuna kaç puan verdiğimi görebilirsiniz. Şimdilik benden bu kadar, hoşça ve huzurla kalın!


FG - KDP2.png
 


Son düzenleme:

Absolatte

Demir Madencisi
Mesajlar
294
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
142
Puanları
0
Bu oyunu hatırlıyorum gerçekten grafikleri esgeçip bitirmeden rahatlayamayacağınız bir oyun diyebilirim :)
 

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
Mesajlar
486
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
389
Puanları
1,140
Oynamaya hiç şansım olmadı, PS2 sahibi olduğum yıllar çocuktum :(
 

Üst