Yardım Arkadaşlar: End'deki ışık!

• Konuyu başlatan Doğan Can
  • Başlangıç tarihi

Gördünüz mü o ışığı

• Evet.

Kullanılan: 1 50.0%
  • Hayır.

Kullanılan: 1 50.0%
  • Hatırlamıyorum.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
D

Doğan Can

Ziyaretçi
Ben çoğu zaman merak ediyorum bu End'de bir ışık var. Enderdragon'u yenince yumurtanın üstüne çıkıp etrafı biraz arayınca bir ışık görülüyo. O ne? Araştırdım ve bir yerde Herobrine ile ilgisi olduğu yazıyodu.[Ha bir de Slender ne alaka ise, o konuda öyle yazıyordu ve o konu bu forumdaydı.]

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Doğan Can, öyle bir ışık bulunmamakta nerden sallıyorsun bilmiyorum olsa bile wikide olurdu ben wikideki çoğu şeyi biliyorum fakat öyle birşeye rastlamadım, üstüne üstlük .minecraftta 1.2.5 lerde sanırım mobs kısmında herobrine vardı ama kodu oyunda yoktu yani orda resim vardı ama kodu yoktu, şu anda mobs kısmında herobrine.png yok gizli bir yere saklmış olabilir Notch bilmiyorum fakat görüntüsü olmayan bir herobrine olacağını sanmıyorum slenderman farklı bir oyunla ilgilidir bu arada Herobrine ile ilgili
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

D

Doğan Can

Ziyaretçi
Doğan Can, öyle bir ışık bulunmamakta nerden sallıyorsun bilmiyorum olsa bile wikide olurdu ben wikideki çoğu şeyi biliyorum fakat öyle birşeye rastlamadım, üstüne üstlük .minecraftta 1.2.5 lerde sanırım mobs kısmında herobrine vardı ama kodu oyunda yoktu yani orda resim vardı ama kodu yoktu, şu anda mobs kısmında herobrine.png yok gizli bir yere saklmış olabilir Notch bilmiyorum fakat görüntüsü olmayan bir herobrine olacağını sanmıyorum slenderman farklı bir oyunla ilgilidir bu arada Herobrine ile ilgili
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Wiki de end e bak orada "What is it" sayfası var orada ışıkı gösteri git bak bir
ayrıca bu ne:

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yanlış yere açtığınız için arşive alıyorum. Lütfen bir dahaki sefere doğru yere açın.