Yardım edene premium account veya serverde adminlik!

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
hangi serverde ve ücretli derken? of ya sv hayelim suya battı en iisi binadikilerle kuzenle falan oynamak :D o linken bir aylığı alırsın oh arkadaşlarla oyna :D[DOUBLEPOST=1378279991,1378279895][/DOUBLEPOST]bide mctl ne işe yarıyo[DOUBLEPOST=1378280021][/DOUBLEPOST]o linketki resmi masaüstü resmi yapmak ii olur :D

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
neyse sw açarım kuznele oynarız tek başımıza pvp yaparız market ambar falan koyarım sabah ben odun toplamaya o et toplamaya gider gecede canavar avı :D

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ben yabancı bir serverde Pluginner be Builder oalrak çalışıyorum. 2 pluginer ayasından yetkili olanıyım ama bir sürü builder var. Ben sadece öylesine bir şeyelr yapıyorum yani oyuncuların istekelrini karşılamak için.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Şu an hâlâ serverdeyim. Neredeyse hiç zamanım olmuyor. Ve 5-6 kişi oynayacaksınız 7/24 servere gerek yok ki.

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
hangi plugin bilmiom benimki the legendi 3.1 plugini :sırıtmak: de /kit diavipvi sadece diavipler yapsa o nasıl olcak[DOUBLEPOST=1378277903,1378277872][/DOUBLEPOST]biraz zor oldu ama bedava vps server açmayı buldum :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1378277978][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
buradan şunu bulun :
host1free.com/free-vps/
RAM:128MB
Depolama (HDD:(10GB
Bandwidth: limitsiz
Süre: süresiz bedava
Şartlar: Facebook sayfasını beğenmeniz gerekli[DOUBLEPOST=1378278043][/DOUBLEPOST]bazen yazarken anlatmak için : s böle yaınca ve birleşince yüz oluo :s
Host1Free'den sunucu almak için başvuru yaparsın, 2-3 aya sunucun gelir, 128 mb ramin işletim sistemini zor çalıştırdığını görürsün, hevesin kaçar. 1 ay önce olsaydı 2 GB 3 aylık sunucuyu ücretsiz kullanma şansın olurdu ki on binlerce kişi aldı ve etkinlik bitti.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Host1Free'den sunucu almak için başvuru yaparsın, 2-3 aya sunucun gelir, 128 mb ramin işletim sistemini zor çalıştırdığını görürsün, hevesin kaçar. 1 ay önce olsaydı 2 GB 3 aylık sunucuyu ücretsiz kullanma şansın olurdu ki on binlerce kişi aldı ve etkinlik bitti.

off nese ben başka bulurum :D

♕TheProfessional♕

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kit için çoook eski bir dersim:(Yazdığım yazıdan bir şey anlamassın ama izleyerek çok kolay şekilde anlarsın.)

Bir sürü groupmanager komutu vardır ben sana nick olayını anlatıyım.

/mangaddv [Grup] [Değişken] [Değer]

Senin kullanman gereken:
/mangaddv Owner prefix &4Kral_

Aynı şeyi vipler içinde yapabilirsin.

Dia viplere kit yetkisi vermen yeterli olur.

Eğer bütün dünyada böylebirşey yapmak istiyorsan ben bu konularda eski kafali olduğumdan:
Bütün dünyayı wgle.Sonra verdiğim bayrakları ekle.
/rg flag dünya passthrough allow
/rg flag dünya pvp deny

Sonra o alanda olan bir yere,misalen bir arenaya wg at ve şu bayrağı kullan:
/rg flag pvp allow

Ve bu arada eğer vip grubunda hiçbir yetki yoksa tek tek eklemelisin.
/mangaddp [grup] [yetki]
örn:
/mangaddp vip essentials.kits.pro4

Sana essentialsin bütün yetkilerinin olduğu sitesini veriyim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.