Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar.Ben kısa süre önce indirdim minecraftı.Serverlere giriş yaptığımda bu hatayı alıyorum.Araştırdım,araştırdım bulamadım.Son çare olarak buraya üye oldum.Yardım ederseniz sevinirim.
Girmeye çalıştığın sunucu kapalı olabilir. Bir kişisel bilgisayarda host ediliyorsa;
Güvenlik duvarından dolayı erişilemiyor olabilir.[DOUBLEPOST=1435583225,1435583167][/DOUBLEPOST]
Girmeye çalıştığın sunucu kapalı olabilir. Bir kişisel bilgisayarda host ediliyorsa;
Güvenlik duvarından dolayı erişilemiyor olabilir.[DOUBLEPOST=1435583225,1435583167][/DOUBLEPOST]
Girmeye çalıştığınız IP Hamachi IP'si. Normal bir sunucuya girmeyi dener misiniz? https://forum.gamer.com.tr/categories/minecraft-sunuculari.46/ Amatör kısmı hariç bakın.
Hepsini deniyorum.Teşekkürler. [DOUBLEPOST=1435583726,1435583391][/DOUBLEPOST]
Güvenlik duvarım kapalı şu an olmadı. [DOUBLEPOST=1435583956][/DOUBLEPOST]Çook teşekkür ederim ilgilendiğiniz için oldu. *-*
Çözümü anlatırsanız ve konu başlığını [ÇÖZÜLDÜ] Olarak değiştirip ilk mesajınızı
Edit : Problemi çözen faktörler
Problemi çözen faktörler yerine de nasıl çözdüğünüzü yazarsanız diğer oyunculara da yardımda bulunabilirsiniz.
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.