Yardım- FeatherBoard [KONU KİLİT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Arkadaş Yardım Etti Fakat Haklısın o.O Telif Haklı bir şey Ve Kaldırılmasıı Bende Arz ediyorum
Fakat Öyle Kaldır Yoksa şikayet ederim nedir :) Küçük Yaştaki Çocuklar Gibi DAHA kibar ol lütfen !
Bu bunu ilk yapışı değil bunu forumda da paylaştı onun için öyle dedim. Ve sen beni laflarımla yargılayacak kapasitede değilsin.

SplashTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet ? Beni laflarımla yargılıyacak kapasite de ve yer de değilsin. Gerçek hayatta gel yanıma gösteriyim sana nasıl biri olduğumu.
:) Gelirim Koca Yürekli Adam Ama Gereksiz kişilik Oldugun İçin Sen Benim Yanıma Gelceksin
Herkesi Aynı Kefende Tutmayan Adamlar Gereksiz Kişilige Mevcuttur Örnegin Senin Gibi !

Yasaksa kaldırcam.
Kaldırda Şu Sussun Artık Saolasın Yeniden :)
Yardımların İçin Teşekkürler

DeathLight

En iyi cevaplar
0
:) Gelirim Koca Yürekli Adam Ama Gereksiz kişilik Oldugun İçin Sen Benim Yanıma Gelceksin
Herkesi Aynı Kefende Tutmayan Adamlar Gereksiz Kişilige Mevcuttur Örnegin Senin Gibi !

Kaldırda Şu Sussun Artık Saolasın Yeniden :)
Yardımların İçin Teşekkürler
Ankara Kızılay Ziya Gökalp caddesi buyu bekliyorum. Senin gibilerin ayağına gitmem ben geliceksen adam gibi gel adresimi de verdim. HODRİ MEYDAN.

Yasaksa kaldırcam.
Kaldırman daha mantıklı olur. Author'u bulamadım bence onun emeğini çalmış gibi oluyorsun kaldır. Bulursam report ediceğim.

DeathLight

En iyi cevaplar
0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...