Yardım Güzel Ev (istek)

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Küp sanati kisminda Büyük malikane diye bir konum var o olur mu yoksa otel gibi bir şey mi istiyorsun =D

mehmemet

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar her türlü ev olur ama online yapamam çünkü ben online yapmayı bilmiyorum

Alcatrazhan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
dostum olurda ben nasıl online oynandığını bilmiyorum
Bak hamachi server olacaksa o sana ağ ismini sölicek ve şifreyi ekliyeceksin sonra sana Server ipsini vercek (Hamachiyi kurman gerekiyor) Sonra minecrafta girip çok oyunculuyu açacaksın ve sunucu ekle diyeceksin 2. boşlua ip i yazacaksın

mehmemet

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
hamachiyi kuramıyorum kuruyomda nasıl çalıştığını anlayamıyorum hiçbirşeyi kabul etmiyor dolu şifre yanlış vb şeyler diyor

siz yapıp bana verseniz olmazmı ?

ScOp0Time

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
dostum bak simdi altta acık olan programlarda yukarı isagreti var ona basınca hamachinin isareti cikar sonlarda biyerde ona basinca acilir...
yada arama yerine LogMeİnHamachi yaz ordan hamachiye girer kalanı kolay ve anlatmıslar yinede yukarda Ağ sonra Mevcut Bir Aga Katil 'a bas.
Ordan arkadasinin verdigi ag adini ve sifresini gir sonra mcyi ac Multuiplayere bas orda direct connecte arkadasinin verdigi ipyi yaz yada hamachiden onun ipsine bakabilirsin isminin ustune basıp IPv4 adresini kopyala de + Verirsen iyi olur