Yardım Lütfen Kasmadan Oynayamıyorum

Akinos

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam beyler benim bir sorum olacak ben Hp pavilion dv6 kullanıyorum (AMD radeon HD 7690m xt 2GB GDDR5 + Intel HD Graphics 4000, sistem 64 bit ,İşlemci Intel Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz, 4 Çekirdek, 8 Mantıksal İşlemci vs...)
sorunum şu ben ne zaman minecrafta girsem ilk 2-4 dakka falan kasmıyor fakat daha sonra oynanmaz dereceye geliyor. Pil yüksek performans da grafikler yüksek performansta java da güncel ama oynanmaz derecede kasıyor. bide 8 gb ram var kullanılabilir 6 gb yazıo ama sistem 64 bit bu da başka bir sorunum. lütfen yardım edin ya normal oyunlarda kasma yok ama minecraft oynayamıyorum.

benm 32 bit Pentıum çift çekirdekli @2.20 GHz bir pc m var 2 gb ramı var hd 3600 kullanıo fakat onda daha akıcı. Shaders falan yüklediğimde 32 i bit de daha rahat oynuyorum çok saçma. Neyse lütfen yardım edin :/

secretkaan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
pc yi ne zamandır kullanıyosun ? advanced system care yardımcı olabilir

R

Reloven

Ziyaretçi
FPS Kısıtlamasını Açmıssındır Belki Yanlıslıkla O Çok Kastırıyor.

Mr.Builder

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Video kalitesiyle alakalıdır efektleri hızlı yap - performansı maxmimum fps ye çıkar - parçacıkları en az yap - görüş mesafesini kücücük yap - VSync e yi kesinlikle kapat ----------- fpsen artsın kasmalar azalıcaktır eminim ama düşük kalitede oynarsın

R

Reloven

Ziyaretçi
o pc özellikleriyle en yüksek kalitede hadda texture packla bile oynar kasmadan baska bir sorun var

Akinos

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
heh işte sorunda o pu pc ile oynayamıyorum ve zaten yukarıda sölenenleri yaptım başka türlü oynanmıo çünkü başka bişi var ama anlamadım lütfen yardım tex ile neredeyse hiç oynatmıo yardım edin lütfen ne olabilirki sorun

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Optifine yükleyip herşeyi düşüğe almayı dene.(Önce appdatadan minecraft'ı sil tekrar yüklet.)

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen en iyisi temiz bir force update yap sonra optifine yükle. Eğer bilgisayarıda yavaşlık hissediyosan Ccleaner'i şiddetle tavsiye etmekteyim. Yardımcı olduysam ne mutlu bana :)

R

Reloven

Ziyaretçi
Ccleaner Neredeyse Tüm Dosyaları Siliyor En İyisi Kendisi Silsin Gereksizleri

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Reloven ayarları oynamadığın sürece gereksiz dosyaları siler mesela chrome geçmişini önbelleğini çerezlerini siler. Bu silmeyle birlite bilgisayarda gözle görülür bir şekilde hızlanma (iyileşme) olur. Ben Ccleaner kadar iyi bir program bilmiyorum. Tüm temizleme programlarını denedim ancak bu kadar iyi sonuç alamadım. Eğer ayarlarını oynamassan yani ilk yüklediğin gibi olursa sistem, bilgisayarını ilk almış gibi hızlanır.

Akinos

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ccleaner zaten var ve düzenli olarak yapmaktayım temizliği optifine yükleyip düşüğe alsam geçici bir çözüm ya hani bu sistemle oynaması zor desen anlıcam ama bu sistemle de oynayamıyorsam yazık be :)