[YARDIM] Map Yaparken Alttan Yazı Geçmesini Nasıl Yapabilirim?

Dash789

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merrhaba arkadaşlar, bir map yapıyorum. Karşımda bir kişi varmış gibi chatten yani ''T'' tuşuna bastığımızda ve yazı yazıp ''Enter''e bastığımızda yazı çıkıyor ya, işte oraya nasıl yazı ekleyebilirim? Yazılar otomatik çıkacaktır.
Örneğin: Bir eve girdim ve alttan şunların geçmesini istiyorum. Yazılar otomatik çıkacaktır.
Osvaldo: Nasılsın Ahbap?
Micheal: İyiyim sen nasılsın?

Gibi... Yardım ederseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
w.g. nin böyle bir özelligi var
/region f arsa greeting girdiginde cikan yazi
/region f arsa farewell ciktiginda cikan yazi

Dash789

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Biraz daha açıklayabilir misin? Tam anlayamadım da. Nasıl yapabilirim daha açık anlatırsan çok çok sevinirim kardeşim.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
w.g.ni at ardindan bu kodlari yaz w.g.li alana girdiginde çikacak olan yazi ile w.g.eden ciktiginda yazan yazi kodlaridir onlar

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
w.g. yani world guard bukkit serverinin olmassa olmaz 2. pluginidir 1. world edittir
w.g. seçtigin alandaki yapiyi diger oyuncularin bozmamasi için kullanilan plugindir

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
arkadasim klan plugini yada world guard ile bu istedigini yapabilirsin klandakini hatirlamiyorum buyüzden world guardtakini anlatacam
plugini yükledikten sonra tahta baltayla 2 nokta seç ve su kodlari yaz
//expand vert (bu komut w.g.ler)
/region define isim (bu komut w.g.ye isim verir)
/region flag arsa pvp deny (alanda pvp yi kapar)
/region flag isim build allow (bu komut diger oyuncularin kirabilmesini saglar)
/region flag isim greeting girdiginde cikan yazi (w.g.li alana girdiginde cikacak olan yazidir)
/region flag isim farewell ciktiginda cikan yazi (w.g.li alandan ciktiginya yazacak yazidir)

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
ek yapayim önceden yazdigim kodlar bukkit pluginleri içindir sing playerde yani tekli oynuyorsan Command Block öneririm sana bu blogu almak için /give ismin 137 1 yazman yeterli olacaktir ismin yerine oyundaki nickini yaz tabii ki :D kiziltas ile bu blogun içine yazdigin kodlari etkinlestirebilirsin yanliz kodlari hatirlamiyorum

Dash789

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hocam anlamadın sen beni bak, ben arsa kiralamak veya satmak ya da korumak istemiyorum. Bir eve girdiğinde otomatikman chat kısmından 2-3 saniyeliğine yazı geçmesini istiyorum. Örneğin: Osvaldo: Naber adamım? Gibi..

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
tamam anladim orada yazanlar senin istedigini yapar ve arsa satmak korumak gibi islemleri olmaz bi pvp olan pvpyi kapar okadar onuda istersen yazma tek kisilik diyosan sana command blogu öneririm buda o isi yapar

2Fast2Quick

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Command block al sonra sağ tıklayıp /say [konuşmalar] yazıp done'a bas ve redstone la pressure plate'i ona bağla