seokas1
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Arkadaşlar bu hataları nasıl çözerimbide scoreboardstats a ölme öldürme ekleyince calısmıyor onlar
Evet ikisindenbirni silerek önleyebilirisniz. Quest için ise yapmanız gereken bir şey yok zaten bir hata değil.MySQL bağlantısı kurmadım panelden AntiCheat sorununa gelitse çakışmasını anladım ama önleye bilirmiyim
Hayır herhrangi bir sorun çıkmaz çünkü ikisi de birbrilerinin işini yapıyor. Hangisine daha fazla güveniyorsanız onu kullanın ama yine de içiniz rahat etmiyorsa birini sildikten sonra çakışma yaratmayan ikinci bir anti cheat plguinibulursanız onu da kullanabilirisniz. ScoreBoardStats'ın aayrlamasında Türkçe karakter kullanıyorsanız veya ',",(,),{,},;,-,TAB,Space gibi tuşlerin kullanımında hata yapıyorsanız plguin kendini ilk yüklendiği haline çevirir. Doğru şekilde yazdığnızdan emin olun. Ayrıca NotePad++ öneririm.İkisinden birini silerdem hile engeli zayıflamış olucak Questte sorun olmadığına sevindim Signedit biçeşit hatadeğil herhalde bide scoreboardstats sorununu nasıl düzeltirim
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hmm tamam.Nitradodan düzenliyorum nasıl NotePad++ kullanıcam
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi