yardım script/plugin

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
iyi forumlar,
script te %player% yazdıgımızda oyuncu ismini cagırabiliyoruz. peki mesela iconomy deki paramızı nasıl cagırıcaz :/ veya pluginde de olabilir bunları nasıl öğrenebiliriz,

veya faction da clan adını , örnek veriyorum /klanögren <isim> yazdıgımızda <isim> oyuncusu <klanadı>'adlı klanda yazmasını istiyorum

@Schaffer79 @byMasterTurk @IRFN @ByNovem @byBluera @Ranork @ta1ha @Rizelee

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Skript ile başka bir eklentiden veri çekemezsin. Pluginler ilede mümkün olduğunu sanmıyorum.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
şöyle yaparsın:
execute player command "/money"
send "kadar paran var."

Etiket listesinde yokum. :'(

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
şöyle yaparsın:
send "kadar paran var."

Evet mantıklı fakat çıkış mesajını değiştirmek gerek sadece sayı yazmasını ayarlamak lazım :D

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Yada İconomy'i Skript'e geçirip deneyebilirsin.[DOUBLEPOST=1406031670,1406031626][/DOUBLEPOST]
Evet mantıklı fakat çıkış mesajını değiştirmek gerek sadece sayı yazmasını ayarlamak lazım :D

İconomy'de para ayarlamada text girilmiyor ki?[DOUBLEPOST=1406031884][/DOUBLEPOST]Bu arada /money'in çıktısını değişkene kaydedip değişkeni çağırıp da yapabilirsiniz.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Yada İconomy'i Skript'e geçirip deneyebilirsin.[DOUBLEPOST=1406031670,1406031626][/DOUBLEPOST]

İconomy'de para ayarlamada text girilmiyor ki?[DOUBLEPOST=1406031884][/DOUBLEPOST]Bu arada /money'in çıktısını değişkene kaydedip değişkeni çağırıp da yapabilirsiniz.
Ne yazık ki çıktı almak mümkün değil. Iconomyde benim bildiğim kadarıyla You have 500$ gibi bir mesaj vardı onu sadece 500 olarak yazdırmak gerek fakat yapsak bile alt alta yazar. Kısacası dediklerin pek mümkün olmayan şeyler :p

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Ne yazık ki çıktı almak mümkün değil. Iconomyde benim bildiğim kadarıyla You have 500$ gibi bir mesaj vardı onu sadece 500 olarak yazdırmak gerek fakat yapsak bile alt alta yazar. Kısacası dediklerin pek mümkün olmayan şeyler :p
O zaman:
şöyle yaparsın:
send "kadar paran var."
[DOUBLEPOST=1406034717,1406034492][/DOUBLEPOST]Bu arada İconomy mesaj config /money mesajları silmek lazım. Sadece parayı yazacak. Yoksa çok absürt olur.
x kadar paran var
kadar paran var.

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hbakındım ama fazla anlayamadım :(

şöyle yaparsın:
send "kadar paran var."

GERÇEKTEN COK ÖZÜR DİLERİM FORUMDA DAHA YENİYİM DİKKAT ETMEMİŞTİM LÜTFEN AFFEDİNNNNNN :(