LegendSkyNetwork
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Bugün bayram oldugu için sunucum 10-12 kisi giriyor normalde 20-30 kisi girer sunucumu acil doldurmam lazım sizce nerelerde reklam yapabilirim?
1 Tane açmıştım sizin yazılarınıza geç cevap verdim kusura bakmayın yeni açtım.Formda Daha Detayli Bir Sekilde Konu Ac " hadi Kossss Sever " server Degil Resimli Guzel bi konu
Forumda yeniyim nasıl olabiliriz? Obsidyen MadencisiBi Obsidyen Madencisi Falan Yap Hesabını.
Bu Sayede Daha Çok Saygı,Daha Çok Dikkat.
Yazdığın Postlar Birde Sana Verilen Beğeniler.Forumda yeniyim nasıl olabiliriz? Obsidyen Madencisi
Peki teşekkürler.Yazdığın Postlar Birde Sana Verilen Beğeniler.
Sunucunuz 20 30 şimdiki 10 12 yukarıda arkadaş bayram için demiş.
Şimdi sunucunu nasıl çoğaltabilirsiniz bunun hakkında size bir kaç tüyolar vereceğim.
- Bayram için oyunculara hediyeler verebilirsiniz (Bir nevi bayram harçlığını gibi.) bunu bayram için değil bayramdan sonrada yapın ama fazla abartmadan sevilen bir sunucu haline getirin ve sevilen yönetici olun.
- Oyuncular sunucuda sıkılmasın bunun için haftada 2 kere büyük etkinler düzenleyin bir kazanana güzel ödül verin ama fazla abartmadan çünkü diğer oyuncular tepki göstermesin,diğer günler ise küçük etkinlikler yapabilirsiniz.
- Oyuncularınıza sorun bir istekleri varmı sorunları var mı diye?
- Sunucuda çok aktif olun ilgilenin onlar ile güzel zamanlar ayırın sohbet edin.
- Ve bu forumda güzel bir konu açın sunucunuzdan güzel bir resimler ile insanlar gördüklerinde vay be desinler.
- Ve son olarak hazırcı olmayın emek verin çünkü her emeğe saygı vardır kimse kolay sunucu sevmez.
HAYIRLI BAYRAMLAR İYİ FORUMLAR .
Olmaz.bir şey diyecegim biz spawnı bir yerde görerek bakarak 8 saate 6 kişi yaptık ve birsürü deiştirme yaptık sence emek olurmu?
Tablo derken galiba featherboard demek istediniz?LegendSky Sizin Tablo Plugin Adını Söylermisiniz ?
Bana göre olmaz kendiniz yapsaydınız daha makul olurdu.bir şey diyecegim biz spawnı bir yerde görerek bakarak 8 saate 6 kişi yaptık ve birsürü deiştirme yaptık sence emek olurmu?