[Yardım] World Guard Kullanımı

J0k3R.

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar, ben bukkit serverim için world edit ile yapabildiğim kadar bir düz alan yaptım köyümüz için. Bu köyü world guard ile w.g yapmak istiyorum. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. O köyün içinde hiçbir zombi spawn olmayacak hiçbir kimse köyü kıramayacak. Bu kodları söyler misiniz ?.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Keşke biraz araştırsanız hergün bu sorular... neyse :D

1.önce yine we de kullandığın tahta balta ile sınırlarını belirle (köşelerden)
2. /rg define koy ile köyü kaydet arsa olarak
3./rg flag mob-spawning deny yaz ve mobları engelle.

seravit

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ataberk Kardeşimize Katılıyorum. bende önceden bilmiyodum ama araştırdım öğrendim kardeşim zaten youtube de var

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Zaten ranork , ahmetmelihtr ya da benim gibi (şimdi aklıma gelenleri yazdım bir sürü var) takip ederseniz profilimize basıp "bunlar hangi konulara neler yazmış" diye bakarsanız bulusunuz.

J0k3R.

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Atarberk1 çok teşekkür ederim. Acaba birde köyün içinde birinin küçük bir ev yapması için ona köyümün içinde özel bir alan nasıl verebilirim ?. Birde o verdiğin kod yerin dibinden göklere kadar di mi ?.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
/rg define ev sahibinin_nicki
/rg setparent ev koy şeklinde özel yer verebilirisin
hayır bedarocktan sky a kadar için şöyle.

iki yer seçersin //expand vert yaparsın (komutta tek / da olabilir şimdi emin olamadım)

:D

burka

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlk once koselerden tahta baltayla seç sonra //expand vert yaz sonra /region define sehir ardindan /region flag mob-spawning deny
mesela arsa satarken ayni sekilde //expand vert yaz sonra /region define arsa satcagin kisinin adi ardindan /region setparent arsa sehir ve enterle bu kadar