Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle Hayırlı Bayramlar Arkadaaşlar Ben minecrafta yeni başladım ve online oynuyorum sizden oyuncu kodlarını isticektim yani meslek alma ışınlanma evi kimsenin yıkamaması için tabela kodu yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar...
hemen anlatıyım /f create klanadı ile klan kurabilirsin her şey her serverde olmaz /tpa username ile istenilen kişiye ışınlanma isteği göndere biirsin
eğer adminsen /region claim evim yazıp evini koruya bilirsin sandık ve kapının açılmaması için [Private] enter kullanıcı adını yazabilirsin umarım yararlı olur istediğin soruyu çekinmeden sorabilirsin DD
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.