!!!!YARDIM !!!!

gluglu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bu oyunu kendi çabalarımla rastgele internetten bulduğum parçalarla oynamaya çalıştım, iyi kötü kendi halimde debelenip durdum bu forumuda keşfedince artık dayanamadım mod yüklemeye kalktım şans eseri bir mod yükledim artık mod mu onuda bilmiyorum oyunu çökerttim şu an giremiyorum ve bilgisayarda minecrafta dair herşeyi sildim en baştan kurabilme umudundayım. birisi en sade en kolay şekilde anlatabilir ve oyunu en baştan nereden indiricem (link verirse en iyisi olur) 1.2.5----1.3.2----1.4.2 vs bu versiyon zımbırtısını, mod olayını texture pack olayını ve daha nice oyunla ilgili terimleri , oyunu multiplayer olarak nasıl oynayabileceğimi ( oyunun kendi sitesinde classic gibi bi yer vardı milletin yaptığı maplarda öylece dolaşıyorsun bu şekilde değilde gerek kapışma gerek yardımlaşma şeklinde beraber nasıl oynarım) ufak ufak LÜTFEN birisi açıklasın. Arkadaşım ofiste kendisi birşeyler yapmış ben de gördüm hoşuma gitti oyun ama sürekli aynı yerde sürünmekten bıktım ...

xxataberk12

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bu forumdan indir force update yap sonra server bul ona gir dağa detaylı anlatırsam :D skype ekle ordan konuşak en iyisi

gluglu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ben en baştan demiştim, oyunu nereden indireceğim gibi :), eğer forumda varsa tam olarak nerede ben bulamadım direkt link yollarsanız daha yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler