yardım

owlonic

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
beyler yardım edin block koyarken kasıyor 2 block birden koyuyor ne yapmalıyım sırf bunun için ram(4 gb ram var ) aldım 64 bit yaptım win 7 yükledim

owlonic

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
64 bite uyumlu 32 bitte bu sorunu çıkardı diye dondurdüm :D normaldede aynı sorun war gamebooster kullanıyorum explorer bile kapalı :D modemide resetledim tırt:cry:

owlonic

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
şimdi svchost exe sonlandır ardından onun altındakinide snlandır 17 k lı svchost exeyide sonlandır ama sonlandır madan onları
araştır . benim bildiğim 15 üstünde ise svchot exe virustür ama araştır......bnde n söylemesi bu arada pc kapnınca o prglamlar yerine
gelir..yanlıs programi sonlandırısan üzülme zaten önemli programı sonlandırınca kutucuk cıkar pc kapanır dediğim gibi svchost exe ti araştır en üstekini ...altakinide hiç görmedim jawaw exe sonlandırma o minecraft !!!!!!!!
yok panpa iyice baktım onlarda sorun yok tema yapılanlardıması ile ile ilgili :D

owlonic

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
o zaman geriye bir şey kalıyor internetin hızını öğren düşükse gerisini bilmem başka seçenek yok araştırdım senin olayı bi şey bulamadım internet hızına baglı dır başa secenek kalmadı bide sen çakma oynuyorsan minecraft ı
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
burdan indir bakalım bende ordan indirdim
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ten indirip oynuyorum serverden vazgeçtim bu sever single playerdede aynı sorun çıktı