Yardımm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ForeverLove

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hemen camdan aşşağı atmaya gerek yok canım optifine diye bir şey var :D Minecraftın olmazsa olmaz modu bence :D Kardeşim oyunun özelliklerini optifine kullanarak büyük ölçüde düşürebilirsin bu sayede belki biraz daha rahat oynayabilirsin :)

Neliel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
optifine iyidir iyi ama bilgisayarında çalışan gereksiz ram yiyen uygulamalarıda kapat derim game booster diye iobit in bir programı var bunun için ücretsiz bir şekilde indirip kullanabilirsin.. Eski tip bir bilgisayara win7 yüklediysende çok kasar linux tabanı bir işletim sistemi düşük ramli bilgisayarlar için idealdir çalışmak için çok az rame ihtiyaç duyarlar...

ForeverLove

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Forever XP diyorum ben :D Benim eski bilgisayarımdada çok kasıyordu optifine ile çok rahat oynayabiliyordum. :) Ayrıca gamebooster yüklemiştim ama sadece 8 mb ram kadar bi rahatlatma yaptı sistemde onun dışında bir şey yoktu :D

Neliel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İlk aldığında hangi işletim sistemi kuruluydu? Sistem özelliklerinide yazarsan fena olmaz daha ayrıntılı bir şekilde yardımcı olabilirim..

ForeverLove

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yhaw bilgisayawr windows 7 ondan olabilirmi?

Büyük ihtimal işletim sistemin yüzünden kasıyor bilgisayarına xp yükleyip öyle oynamayı dene daha rahat oynarsın o zaman..

İlk aldığında hangi işletim sistemi kuruluydu? Sistem özelliklerinide yazarsan fena olmaz daha ayrıntılı bir şekilde yardımcı olabilirim..

Bu arkadaşın dediği gibi sistem özelliklerini de yazarsan hem hangi işletim sisteminin daha yararlı olacağını hemde oyunun hangi işletim sisteminde daha rahat oynayabileceği söyleyebilirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...