Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hemen camdan aşşağı atmaya gerek yok canım optifine diye bir şey var Minecraftın olmazsa olmaz modu bence Kardeşim oyunun özelliklerini optifine kullanarak büyük ölçüde düşürebilirsin bu sayede belki biraz daha rahat oynayabilirsin
optifine iyidir iyi ama bilgisayarında çalışan gereksiz ram yiyen uygulamalarıda kapat derim game booster diye iobit in bir programı var bunun için ücretsiz bir şekilde indirip kullanabilirsin.. Eski tip bir bilgisayara win7 yüklediysende çok kasar linux tabanı bir işletim sistemi düşük ramli bilgisayarlar için idealdir çalışmak için çok az rame ihtiyaç duyarlar...
Forever XP diyorum ben Benim eski bilgisayarımdada çok kasıyordu optifine ile çok rahat oynayabiliyordum. Ayrıca gamebooster yüklemiştim ama sadece 8 mb ram kadar bi rahatlatma yaptı sistemde onun dışında bir şey yoktu
Bu arkadaşın dediği gibi sistem özelliklerini de yazarsan hem hangi işletim sisteminin daha yararlı olacağını hemde oyunun hangi işletim sisteminde daha rahat oynayabileceği söyleyebilirim
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.