Yaşamak için yaşıyoruz

Penguenn

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu gün erken kalktım güneş doğarken kuşların cıvıltısı kulağımda dışarıya çıktım o güzel toprağın kokusunu içime çektim nasılda unutmuştum o kokuyu nasıl unuturdum küçükken onla oynadığımız saatleri ama artık hiçbirinin bir önemi yok diyordum sadece yaşamak için yaşıyoruz hiçbir amacımız yok sadece yaşıyoruz birden geçen gün başıma gelen olay aklıma geldi afedersiniz spora yeni başlamış bir bireyim spordan çıkmıştım durağa doğru gidiyorum aklımda hiçbirşey yoktu bu zamana kadar düşünmeden edemeyen muhammet artık düşünmüyordu yolun karşısına geçerken yandan araba geliyomuş okadar dalgınım bende yolun ortasındaydım adam zor durdu indi aşağa kardeşim ne yapıyorsun dedi efendim abi dedim ozaman aklım başıma geldi nerdeydim ben yolun ortasında hiçbişeye dikkat etmeden atlamak nasıl böyle birşeyi yaptım ? diye sorular beynimi kemiriyordu sonradan aklıma geldi küçüklüğüm neler yaptığım yaşamanın bir amacı olması sonradan aklıma geldi hepsi anlıycağınız oki dostlarım kendinize bir amaca belirleyin belirlediğiniz yolda illaki tümsekler olucak tümseklere aldırış etmeyin siz son sürat ilerleyin ama hırs yapmayın hırs dünyadaki en kötü şeydir yapmayın iyi günler iyi forumlar

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
"sadece yaşamak için yaşıyoruz" Demişsin ama sen bu şekilde davranıyosun ben yada biz değil

daimy2017

Marangoz
En iyi cevaplar
0
hayat birşeyleri paylaştığında anlam kazanıyor. hayatın anlamı "paylaşmak"ta yatıyor. Yani "başarı" bile paylaşıldığında anlam kazanılıyor. Ancak çoğu zaman "paylaşmak" başkalarına bir şey ispat etmek için kullanılıyor ve bu da aslında kişilik bozukluğundan kaynaklanan bir durum. "paylaşılınca güzel olan şeyler" paylaşıldığında kıskançlık, rekabet, çekememezlik, kibir, vs oluyor.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aslına bakarsan "yaşamak için yaşıyoruz" demek yanlış olur. Yaşamak için yaşadığımızı zannediyoruz bazen. Herbirimizin birer amaçları var, senin gibi. Sadece bunu unutuyoruz, o an bir amacımız olduğunu bilsek de unutuyoruz, o hissiyatı yaşamayı unutuyoruz. Ve biz bunu yanlış yorumluyoruz, yaşayan her canlının bir amacı vardır ve bu sebeptendir ki cansız olan virüsleri kısmen yaşayan sınıflandırması altında değerlendiriyoruz.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Kendine koyduğun amacın daha başındasın ve sanki tamamlamışsın gibi konuşarak öğüt veriyorsun :D