Yeni açacağımız büyük sunucuya yetkili alımı

ParvulaPX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
82 Kisilik olacak, parası nitrado hesabında hazır olan bir sunucu açacagız. Fakat bize builder ve pluginer lazım. 3 Kisi alım yapacagız 2 Builder 1 pluginer şeklinde. Bizim amacımız büyük, profesyonel bir sunucu açmak ve profesyonel bir sunucu açmak için de profesyonel bir kadro gerekiyor. Hedefimiz büyük.
Eğer sizde bu praojede yer almak isterseniz konuya başvuru formunu doldurarak atınız.
| Builder basvuru formu |
*Ad:
Soyad
*Yaptıgınız Birkaç Yapıtın Resimleri:
Eklemek İstedikleriniz:
Neden Yetkili Olmak İstiyorsunuz?:

Başında yıldız (*) olan bilgilerin doldurulması zorunludur.
| Pluginer basvuruları |
Pluginer olmak isteyenler bana özelden mesaj atsınlar.

Bana ulaşmak için :

Son düzenleme:

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birincisi profesyonel kadro form ile alınmaz. İkincisi hedefimiz buyuk demem bir şey ifade etmez çunku ne tarz sunucu açacağın belirsiz. Turkiyenin sayılı faction sunucularından olacağız falan dersen anlarım. Ayrıca profesyonel kadro 3 - 5 kişilik olmaz. Her alanda bir kişi sorumlu olur en az (ki yetersiz sayıdır 2 belki yeter)
L620 kullanıyor...

ParvulaPX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birincisi profesyonel kadro form ile alınmaz. İkincisi hedefimiz buyuk demem bir şey ifade etmez çunku ne tarz sunucu açacağın belirsiz. Turkiyenin sayılı faction sunucularından olacağız falan dersen anlarım. Ayrıca profesyonel kadro 3 - 5 kişilik olmaz. Her alanda bir kişi sorumlu olur en az (ki yetersiz sayıdır 2 belki yeter)
L620 kullanıyor...
Profesyonel kadro diyoruz şurda. tecrübeli, çok bilen görevini iyi yapan anlamında sunucu büyüdükce kadro artacak sen merak etme. Bulabildigim adamların becerilerine göre sunucu tarzı olacak. hiçbir sey bilmeden konusma

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Profesyonel kadro diyoruz şurda. tecrübeli, çok bilen görevini iyi yapan anlamında sunucu büyüdükce kadro artacak sen merak etme. Bulabildigim adamların becerilerine göre sunucu tarzı olacak. hiçbir sey bilmeden konusma
Kusura bakma ama öyle böyle diyenleride gorduk yani. Ayrıca konun ozensiz. Alım yapacaksın madem az çizgi kullanmayı dene.

ParvulaPX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kusura bakma ama öyle böyle diyenleride gorduk yani. Ayrıca konun ozensiz. Alım yapacaksın madem az çizgi kullanmayı dene.
5 Sayfa yazı yazmak özense.. Ben kısa yapmak istedim çünkü ülkemizin insanları okumuyor :) Yazsam 1-2 kişi okur ve konu özensiz diyerek ne demek istedigini anlayamadım. Sunucu alımı yapıyorum. Tanıtımı değil ve en az 200 tane kötü konu var suanda burada fakat sen gelip aralarında iyi olan benim konuma yorum yapıyorsun

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
5 Sayfa yazı yazmak özense.. Ben kısa yapmak istedim çünkü ülkemizin insanları okumuyor :) Yazsam 1-2 kişi okur ve konu özensiz diyerek ne demek istedigini anlayamadım. Sunucu alımı yapıyorum. Tanıtımı değil ve en az 200 tane kötü konu var suanda burada fakat sen gelip aralarında iyi olan benim konuma yorum yapıyorsun
Konulara girersen yakaladıklarıma yorumumu yapmışımdır zaten. Ayrıca form'un başlığına bilmem kaç tane "-" çekmek ozen değildir

LordUnicornn

Marangoz
En iyi cevaplar
0
*Ad:Erdem
Soyad:Abatay
*Yaptıgınız Birkaç Yapıtın Resimleri:1-
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(fotoğraf sayfamın adına.)
2-

3-

Eklemek İstedikleriniz:Wg We bilgim var ilk sürümden beri oynuyorum builder 20 kere oldum usta değilim ama kötüde değilim.
Neden Yetkili Olmak İstiyorsunuz?:Yetkili olmayı seviyorum.Hem artık kimse ilgilenmiyor oyuncularla bende o ilgisizliği kırmak istiyorum.
Teşekkürler :)

emin5252

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Form Bilgileri
Ad soyad : Deniz Emin
Mic Varmı : Var
WG-WE [1/10] : 9/10
Plugin Bilgisi : Var
Plugin Paketi Nasıl olucak : Eger Yoksa yaparım Varsa Gerke Kalmaz..
BUİLDERLİK [1/10] Sallamayınız : 10/10
Kaç Saat PC Başındasın: Sabaha Kadar Nerdeyse
Skpye Konuşabilirmisin: Evet
Resim:

ParvulaPX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Form Bilgileri
Ad soyad : Deniz Emin
Mic Varmı : Var
WG-WE [1/10] : 9/10
Plugin Bilgisi : Var
Plugin Paketi Nasıl olucak : Eger Yoksa yaparım Varsa Gerke Kalmaz..
BUİLDERLİK [1/10] Sallamayınız : 10/10
Kaç Saat PC Başındasın: Sabaha Kadar Nerdeyse
Skpye Konuşabilirmisin: Evet
Resim:

Alınmadınız.
*Ad:Erdem
Soyad:Abatay
*Yaptıgınız Birkaç Yapıtın Resimleri:1-
(fotoğraf sayfamın adına.)
2-

3-

Eklemek İstedikleriniz:Wg We bilgim var ilk sürümden beri oynuyorum builder 20 kere oldum usta değilim ama kötüde değilim.
Neden Yetkili Olmak İstiyorsunuz?:Yetkili olmayı seviyorum.Hem artık kimse ilgilenmiyor oyuncularla bende o ilgisizliği kırmak istiyorum.
Teşekkürler :)
Bizim işimize yarayacak birçok şeyi yapabilecegini düşünüyorum. Bugün veya yarın çalışmalara devam edeceğiz

LordUnicornn

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Parvula skype eklersen konuşabiliriz mic yok ama sen konuşursun ben yazarım istek gönderiyorumşimdi.[DOUBLEPOST=1406891749,1406890618][/DOUBLEPOST]
Alınmadınız.

Bizim işimize yarayacak birçok şeyi yapabilecegini düşünüyorum. Bugün veya yarın çalışmalara devam edeceğiz
tesekkürler parvula skype istek gönderdim kabul edersen sevinirim.[DOUBLEPOST=1406892521][/DOUBLEPOST]-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kardeşim yeter beklemekten sıkıldım ekliyceksen ekle.

ParvulaPX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Parvula skype eklersen konuşabiliriz mic yok ama sen konuşursun ben yazarım istek gönderiyorumşimdi.[DOUBLEPOST=1406891749,1406890618][/DOUBLEPOST]
tesekkürler parvula skype istek gönderdim kabul edersen sevinirim.[DOUBLEPOST=1406892521][/DOUBLEPOST]-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kardeşim yeter beklemekten sıkıldım ekliyceksen ekle.
bilgisayara daha yeni geçtim ekliyorum

LordUnicornn

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ok.[DOUBLEPOST=1406894942,1406894889][/DOUBLEPOST]nezaman bşalıyoruz yapmaya?[DOUBLEPOST=1406895640][/DOUBLEPOST]kardeş

LoopZone

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
*Ad: Koray
*Soyad: Alagöz

*Yaptıgınız Bir Yapıtın Resmi:

Eklemek İstedikleriniz: builderliğim iyidir ama wg de biraz sıkıntım var çok iyi yapılarım var dı ama bilgisayarım çökünce hepsi gitti ama 1 tanesinin fotosu elimde var.

Neden Yetkili Olmak İstiyorsunuz?: builderliğim iyidir deneyeimlerim var 6 build lik yaptım 8 modluk 4 adminlik 2 kuruculuk yaptım tüm serverler memnun kaldı sizinde memnun kalacağınızı düşündüğümden dolayı yetkili olmak istiyorum umarım beni seçersiniz.

ParvulaPX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ok.[DOUBLEPOST=1406894942,1406894889][/DOUBLEPOST]nezaman bşalıyoruz yapmaya?[DOUBLEPOST=1406895640][/DOUBLEPOST]kardeş
Resimlerin alıntı çıktı.
*Ad: Koray
*Soyad: Alagöz

*Yaptıgınız Bir Yapıtın Resmi:

Eklemek İstedikleriniz: builderliğim iyidir ama wg de biraz sıkıntım var çok iyi yapılarım var dı ama bilgisayarım çökünce hepsi gitti ama 1 tanesinin fotosu elimde var.

Neden Yetkili Olmak İstiyorsunuz?: builderliğim iyidir deneyeimlerim var 6 build lik yaptım 8 modluk 4 adminlik 2 kuruculuk yaptım tüm serverler memnun kaldı sizinde memnun kalacağınızı düşündüğümden dolayı yetkili olmak istiyorum umarım beni seçersiniz.
Alınmadınız.