Yeni bilgisayar.

ilayda26

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle annemin bana vermiş olduğu söze göre yeni bi bilgisayar alacakmış. Bu bilgisayarı 19. yaş doğum günümde alacağını söyledi fakat ben bilgisayarlarla ilgili fazla bir bilgim yok. O yüzden kazıklanmak falan istemiyorum. Toplama kasa almayı düşünüyorum ama toplama kasa alırsam kazık yerim ayrıca ekran hoparlör vesaire şeyler ekstra ücrete tabi olacağı için pek kafama yatkın değil. Set olarak ta alabilirim tabi kide ama daha öncede söylediğim gibi kazık yemek istemiyorum. Annemin bilgisayarı almak için kafasından çıkardığı rakam 1,500 - 2,500 TL arasıdır. Bana bilgisayar önerebilirsiniz yada bilgisayarda ne özelliklerin olması gerektiğini yazabilirsiniz. Bilgisayarı oyun oynamak, yayın yapmak ve photoshop yapmak için alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

K

Klood07

Ziyaretçi
19 yaşına birkaç yıl içinde giriyosan zaten şimdi 3000 TL olan şey o zamana 2500 TL'ye inmiş olur. Ama 13-14 yaşında isen (ben gibi) şimdiden bunu sorman gereksiz.

JusticeWhipsss

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
2500'e cok iyi bilgisayar toplarsın. Gerekli güzel ve uygun fiyattaki donanımları arkadaslar yazan zaten buraya. İlla masaüstü diyorsan toplama al yok laptop alıcam diyorsan . Lenovo Z510 İ7 İdeapad yada Asus İ7'ler den başka alma derim ortalama fiyatlari 2100-2500.

Edit bilgisayarım-Lenovo z510 İ7 İdeapad suan memnunum cok iyi ve hızlı. Isınma problemi yok. Fan tozu giderme programi felan var içinde cok iyidir.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
2500'e cok iyi bilgisayar toplarsın. Gerekli güzel ve uygun fiyattaki donanımları arkadaslar yazan zaten buraya. İlla masaüstü diyorsan toplama al yok laptop alıcam diyorsan . Lenovo Z510 İ7 İdeapad yada Asus İ7'ler den başka alma derim ortalama fiyatlari 2100-2500.

Edit bilgisayarım-Lenovo z510 İ7 İdeapad suan memnunum cok iyi ve hızlı. Isınma problemi yok. Fan tozu giderme programi felan var içinde cok iyidir.
adam benim dediğimi dedi ama daha ayrıntılısını :D

ilayda26

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Masa üstü alacağım zaten[DOUBLEPOST=1411391442,1411391349][/DOUBLEPOST]
Vatan Computer'de kendileri senin için toplayabilir. Bütçene göre en iyisini topluyorlar.

@MUHDE
Vatan kazıklıyor diye duydum ama mesela 2000 TL ye alacağım desem annem 2000 TL kartından çekse bu işin ekranı hoparlörü kulaklığı klavyesi kamerası vesaire bir sürü şeyi var [DOUBLEPOST=1411391524][/DOUBLEPOST]
Mutlu yıllar simdiden. B)
League of Legends de hediye dilenmeye başladım bile :)

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
[DOUBLEPOST=1411398314,1411397847][/DOUBLEPOST]Bunu almalısın. İşlemci ve ekran kartı darboğaz yapar mı bilmiyorum o yüzden şu etiketi de atayım @Alps .

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1

Hayır.
Toplama çok daha güçlü olur ve daha hesaplı olur.
Toplama al.
Benim gibi.
:sgül:.

KillboyS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence 3.250 çıkar fiyatını.

Son düzenleme:
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Technopat Sosyal'de toplat. Çok iyi tavsiyeler verirler ve özellikleri kağıda yaz vatana git toplat.

KillboyS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kimseyi etiketlemeye gerek yok ben yeterim.(Fiyat 3.250 lerde bence bu sistemi al.)