baristanislar
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
öncelikle merhaba arkadaşlar benim bu paylastigim haritalarla beraber kendi yaptigim hatta oynadigim bir map var ilk önce creative den ev yaptim ve oynamaya basladim öncelikle mapda çok deisik özellikler var haritada coment block kullandim (comment in nasil yazildigini unuttum)
bu sayede haritada degisik ve eglenceli bir survivor oldu denemenizi tavsiye ederim yanliz benim oynadigim survivor oldugu için esyalar kaldi isterseniz esyalarimi gamemode acip silin sonra sil bastan oynayin benim için fark etmez
resim koyamadim siz indirin gerçekten süer oldu pisman olmassiniz...
Özel Olmasinin Nedeni:
haritada tp lenme yerleri balik tutma alani eve isinlanma yemek vb herşeyi otomatik tek tusla yaptim hiç öyle yemek aramak derdiniz yok ...
Link:
Hepinize İyi Eglenceler , İyi Oyunlar
bu sayede haritada degisik ve eglenceli bir survivor oldu denemenizi tavsiye ederim yanliz benim oynadigim survivor oldugu için esyalar kaldi isterseniz esyalarimi gamemode acip silin sonra sil bastan oynayin benim için fark etmez
resim koyamadim siz indirin gerçekten süer oldu pisman olmassiniz...
Özel Olmasinin Nedeni:
haritada tp lenme yerleri balik tutma alani eve isinlanma yemek vb herşeyi otomatik tek tusla yaptim hiç öyle yemek aramak derdiniz yok ...
Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Hepinize İyi Eglenceler , İyi Oyunlar