Reklama geldiysen git yoksa çok ağır hakaretler alcan birazdanbizim mapa da bakın
Ekliyecem kardeşim[DOUBLEPOST=1417281461,1417281419][/DOUBLEPOST]Virüs total gerekebilr sakarat
Yollarım Arkadaşlara Düzeltirler Sağol Değerlendirme İçin[DOUBLEPOST=1417281503][/DOUBLEPOST]Denedim hoşuma gitmedi kısaydı ve sadece bende mi bilmiyorum bi yerde hata var orda kalıyosun kapılar açılmıyo kendim kırıp geçtim öbür yereAma emek var
![]()
Kardeşim Bizimi Kullanıyorsun Editle Şu Yorumunu[DOUBLEPOST=1417281536][/DOUBLEPOST]bizim mapa da bakın
Kısa Konusunda Da Açıklamayı Yaptım[DOUBLEPOST=1417281605][/DOUBLEPOST]Denedim hoşuma gitmedi kısaydı ve sadece bende mi bilmiyorum bi yerde hata var orda kalıyosun kapılar açılmıyo kendim kırıp geçtim öbür yereAma emek var
![]()
Eyw Kardeşim[DOUBLEPOST=1417281792][/DOUBLEPOST]Sağlam a benziyor.
O Yerde Biraz Dolaş Koridorda Açılır KapıDenedim hoşuma gitmedi kısaydı ve sadece bende mi bilmiyorum bi yerde hata var orda kalıyosun kapılar açılmıyo kendim kırıp geçtim öbür yereAma emek var
![]()
Bul inceleMap in devrelerini inceleyebilir miyim ?
Sakladın mıBul incele![]()
İnceleMap in devrelerini inceleyebilir miyim ?
Konu Mu Gerek Bile Yok Maplarımı Binlerce Kişi Oynuyor Youtubeye Arat BiKonunun olmayan düzeni saolasun mapa bakmama gerek kalmadı
![]()
BİLİYORSUNUZ DÜNYA ÇAPINDA MİNECRAFT'IN EN İYİ HORROR (KORKU) MAPPERLARINDANIM.
BUDA BANA GERÇEKTEN ÇOK SORUMLULUK YÜKLÜYOR.
Durum kötü ben tutuyorum siz kaçın![]()
Konu Mu Gerek Bile Yok Maplarımı Binlerce Kişi Oynuyor Youtubeye Arat Bi
-Ruhlu Ev/Spirited Home
-Dead Storey
-Küçük Kız Map