Yeni Konu Açılacak !

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
Ruh hali
Yeni konu açılacak !

Son düzenleme:

AtakanAcar2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şikayretim var bu kişi ana avrad sövüyor basnlarmısınız

2. Fotografim
Deliriom

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    24.1 KB · Görüntüleme: 385
  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    7.9 KB · Görüntüleme: 506

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
Ruh hali

BlackKpoTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle şu yetkilileri adam akıllı seçmelisin. Yetkiliye bir şey sorsam ? / ne ? / ne var? şeklinde saygısız ilgilenmeler. Şimdi şu olaya tanık olun. Admine yardımcı olacağım açık var diyorum. Skype tan eklemek için istek yolladım. Kabul etmedi sonra et istersen yardımcı oliyim dedim ve bakın ...

Altta da şahit oldunuz Bir yetkiliye sesleniliyor ve verilen cevap - ?

hayır daha sonra bu yaptığınız hiç hoş değil dedim ve sizi forumda değerlendireceğim dedim ve şuna da bakın ...

Bilmiyorum Minecraft Türkiye nereye gidiyor ama bir an önce dur demeliyiz. Yapıların hepsi alıntı. Plugin paketi indirilmiş sadece sunucu isimlerini yazmışlar.

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
Ruh hali
Öncelikle şu yetkilileri adam akıllı seçmelisin. Yetkiliye bir şey sorsam ? / ne ? / ne var? şeklinde saygısız ilgilenmeler. Şimdi şu olaya tanık olun. Admine yardımcı olacağım açık var diyorum. Skype tan eklemek için istek yolladım. Kabul etmedi sonra et istersen yardımcı oliyim dedim ve bakın ...

Altta da şahit oldunuz Bir yetkiliye sesleniliyor ve verilen cevap - ?

hayır daha sonra bu yaptığınız hiç hoş değil dedim ve sizi forumda değerlendireceğim dedim ve şuna da bakın ...

Bilmiyorum Minecraft Türkiye nereye gidiyor ama bir an önce dur demeliyiz. Yapıların hepsi alıntı. Plugin paketi indirilmiş sadece sunucu isimlerini yazmışlar.
madem şikayetçisin atarsız skype den ss leri gereği yapılır ve banı ben attım bay form moduyum :)

aroSas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Ayrıcalıklarınzı "/adakit 5 Demirblok sp ! ve 96 end blok (100 lvl verir) 128 sünger (50 lvl verir) 640 elmas blok !
market değişti
/banka eklendi
slot ve ram takviyesi yapıldı !
warp kasa eklendi " bunlarmı ? Sunucuya emek vermiyorsunuz boş yapan yetkililer alıyorsunuz. Banlanma sebebim 1t param olmasımı?
Ve gelip bizim yetkililerimiz kötülemeden önce kendi yetkililer inizi düzeltin.

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
Ruh hali
Ayrıcalıklarınzı "/adakit 5 Demirblok sp ! ve 96 end blok (100 lvl verir) 128 sünger (50 lvl verir) 640 elmas blok !
market değişti
/banka eklendi
slot ve ram takviyesi yapıldı !
warp kasa eklendi " bunlarmı ? Sunucuya emek vermiyorsunuz boş yapan yetkililer alıyorsunuz. Banlanma sebebim 1t param olmasımı?
Ve gelip bizim yetkililerimiz kötülemeden önce kendi yetkililer inizi düzeltin.
benim yetkililerim bana göre gayet iyi :) ve haddini bilmiyenlere de gayet iyi cevap veriyorlar unutma sen ilk başta geldiğinde bana abi diyordun şimdi ne oldu işine gelmeyince böyle yüz çeviriyorsun buda kanıtı :) daha fazla yazı yazıp da olayı büyütme bu arada uğraşamam seninlede :) he beğenmediğin yetkililerle,build leri ve plugin i adakit i vb olan sunucu dün +45 gördük madem daha iyi o sunucu ozmn sende daha iyisini yap bu kadar basit .

Skype tan kabul etmediniz ki ss leri atayayım amacımız burda sunucuyu eleştirmek bense yetkilileri eleştiriyorum :D
kardeşim dün açıkca gördüm gözümle ben form moduyum konunun kapanması için elimden geleni yapacam yazdın bende cevap olarak banlayarak :) yapabilirsin by yazdım.

aroSas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
benim yetkililerim bana göre gayet iyi :) ve haddini bilmiyenlere de gayet iyi cevap veriyorlar unutma sen ilk başta geldiğinde bana abi diyordun şimdi ne oldu işine gelmeyince böyle yüz çeviriyorsun buda kanıtı :) daha fazla yazı yazıp da olayı büyütme bu arada uğraşamam seninlede :) he beğenmediğin yetkililerle,build leri ve plugin i adakit i vb olan sunucu dün +45 gördük madem daha iyi o sunucu ozmn sende daha iyisini yap bu kadar basit .

kardeşim dün açıkca gördüm gözümle ben form moduyum konunun kapanması için elimden geleni yapacam yazdın bende cevap olarak banlayarak :) yapabilirsin by yazdım.
Bencede yetkilileriniz gayet iyi..1t param var modunuz dolandırıcı diye banlıyor evet siz çok haklısınız :)

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
Ruh hali
Bencede yetkilileriniz gayet iyi..1t param var modunuz dolandırıcı diye banlıyor evet siz çok haklısınız :)
Sunucu benim değil mi istedim yetki verir istediğimden yetki alırım beğenmeyen yürüsün gitsin kapı açık ben kimseye gitme demedim

Spawn güncellendi , sanal market eklendi , ücretli item spawner plugin i alındı ve spawner deki birine atınca kaybolma ve çeşitli sorunları düzeltildi .
" Bizi seven bu halimizle sevsin sevmeyen sunucuya veya yetkililerime hakaret vb etmeye hakkı yok şikayeti olan skype den ss atın tabi ss ler yeterli ise hadi bekliyorum sunucuya :) "

babahasan211

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Berbat bir sunucu paraya yazık, pluginler aşırı berat, maplar çok acemice konu tasarımı çok kötü, sunucuya puan 0 / 10

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
Ruh hali
Berbat bir sunucu paraya yazık, pluginler aşırı berat, maplar çok acemice konu tasarımı çok kötü, sunucuya puan 0 / 10
Vay Kazıkçı sunucunun elemanlarından biri :) ve sunucumda reklam yapanlardan aynı zamanda :) diriliş ertuğrul da da dendiği gibi :D " adalet ile abad olmayan bir sunucu (kendime göre değiştirdim) yıkılmaya mahkum dur daha önce o sunucun onlarca defa kapandığı gibi sizin sunucunuzun :)) " he bu arada en azından ben sizin gibi milleti 50 100 TL kazıklayıp ortadan kaybolmadım çoğu kişiyi kazıklayıp engelleyen de ben dilim :) Allaha şükür kasım beri sunucum aktif .
BENİM SUNUCUMU BEĞENMEYEN GİTSİN BEN KİMSEYİ SUNUCUMDA ZORLA TUTMUYORUM! !

Konu tasarımı değişti !
Sunucu Güncel ve Aktif ! :) .
Hadi Bekliyoruz hepinizi .

Sunucu güncel
+ /skin deki sorunlar düzeltildi !
+ Bazı komut açıkları giderildi !
SUNUCU AKTIF !

+ Sitemiz aktif
http://www.goldturknw.com
- Sanal market bug nedeni ile kaldırıldı!

Güncelleme !
+ çoklu envanter eklendi !
Sitemiz aktif !
https://www.goldturknw.com