- En iyi cevaplar
- 83
- Ruh hali
Yeni konu açılacak !
Son düzenleme:
Şikayretim var bu kişi ana avrad sövüyor basnlarmısınız
2. Fotografim
Deliriom
Şikayetleri skype üzerinden yapınız KzlMuhafzŞikayretim var bu kişi ana avrad sövüyor basnlarmısınız
2. Fotografim
Deliriom
madem şikayetçisin atarsız skype den ss leri gereği yapılır ve banı ben attım bay form moduyumÖncelikle şu yetkilileri adam akıllı seçmelisin. Yetkiliye bir şey sorsam ? / ne ? / ne var? şeklinde saygısız ilgilenmeler. Şimdi şu olaya tanık olun. Admine yardımcı olacağım açık var diyorum. Skype tan eklemek için istek yolladım. Kabul etmedi sonra et istersen yardımcı oliyim dedim ve bakın ...
Altta da şahit oldunuz Bir yetkiliye sesleniliyor ve verilen cevap - ?
hayır daha sonra bu yaptığınız hiç hoş değil dedim ve sizi forumda değerlendireceğim dedim ve şuna da bakın ...
Bilmiyorum Minecraft Türkiye nereye gidiyor ama bir an önce dur demeliyiz. Yapıların hepsi alıntı. Plugin paketi indirilmiş sadece sunucu isimlerini yazmışlar.
Skype tan kabul etmediniz ki ss leri atayayım amacımız burda sunucuyu eleştirmek bense yetkilileri eleştiriyorummadem şikayetçisin atarsız skype den ss leri gereği yapılır ve banı ben attım bay form moduyum
benim yetkililerim bana göre gayet iyi ve haddini bilmiyenlere de gayet iyi cevap veriyorlar unutma sen ilk başta geldiğinde bana abi diyordun şimdi ne oldu işine gelmeyince böyle yüz çeviriyorsun buda kanıtı daha fazla yazı yazıp da olayı büyütme bu arada uğraşamam seninlede he beğenmediğin yetkililerle,build leri ve plugin i adakit i vb olan sunucu dün +45 gördük madem daha iyi o sunucu ozmn sende daha iyisini yap bu kadar basit .Ayrıcalıklarınzı "/adakit 5 Demirblok sp ! ve 96 end blok (100 lvl verir) 128 sünger (50 lvl verir) 640 elmas blok !
market değişti
/banka eklendi
slot ve ram takviyesi yapıldı !
warp kasa eklendi " bunlarmı ? Sunucuya emek vermiyorsunuz boş yapan yetkililer alıyorsunuz. Banlanma sebebim 1t param olmasımı?
Ve gelip bizim yetkililerimiz kötülemeden önce kendi yetkililer inizi düzeltin.
kardeşim dün açıkca gördüm gözümle ben form moduyum konunun kapanması için elimden geleni yapacam yazdın bende cevap olarak banlayarak yapabilirsin by yazdım.Skype tan kabul etmediniz ki ss leri atayayım amacımız burda sunucuyu eleştirmek bense yetkilileri eleştiriyorum
Bencede yetkilileriniz gayet iyi..1t param var modunuz dolandırıcı diye banlıyor evet siz çok haklısınızbenim yetkililerim bana göre gayet iyi ve haddini bilmiyenlere de gayet iyi cevap veriyorlar unutma sen ilk başta geldiğinde bana abi diyordun şimdi ne oldu işine gelmeyince böyle yüz çeviriyorsun buda kanıtı daha fazla yazı yazıp da olayı büyütme bu arada uğraşamam seninlede he beğenmediğin yetkililerle,build leri ve plugin i adakit i vb olan sunucu dün +45 gördük madem daha iyi o sunucu ozmn sende daha iyisini yap bu kadar basit .
kardeşim dün açıkca gördüm gözümle ben form moduyum konunun kapanması için elimden geleni yapacam yazdın bende cevap olarak banlayarak yapabilirsin by yazdım.
Sunucu benim değil mi istedim yetki verir istediğimden yetki alırım beğenmeyen yürüsün gitsin kapı açık ben kimseye gitme demedimBencede yetkilileriniz gayet iyi..1t param var modunuz dolandırıcı diye banlıyor evet siz çok haklısınız
Vay Kazıkçı sunucunun elemanlarından biri ve sunucumda reklam yapanlardan aynı zamanda diriliş ertuğrul da da dendiği gibi " adalet ile abad olmayan bir sunucu (kendime göre değiştirdim) yıkılmaya mahkum dur daha önce o sunucun onlarca defa kapandığı gibi sizin sunucunuzun ) " he bu arada en azından ben sizin gibi milleti 50 100 TL kazıklayıp ortadan kaybolmadım çoğu kişiyi kazıklayıp engelleyen de ben dilim Allaha şükür kasım beri sunucum aktif .Berbat bir sunucu paraya yazık, pluginler aşırı berat, maplar çok acemice konu tasarımı çok kötü, sunucuya puan 0 / 10