Yeni launcherin... anladınız siz :D

Premium musun reyiz?

• No.

Kullanılan: 9 75.0%
  • YESSS SİZİ EZİKLER

Kullanılan: 3 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    12

Altair Creed

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Baylar ve bayanlar - ve diğerleri :D - yeni snapshot çıktı. (13w16a)
buyrun burdan indirebilirsiniz:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Tam sevinmiştim at geldi bi sürü şey geldi die ama...
YENİ LAUNCHER EKLEMİŞLER
ve, bu cr@ck'li oyunculara son demek.
AMA LANET OLSUN BEN YAZA KADAR MAYINKIRAFTTA ARTIK 1.5.1'DEN ASLA YÜKSEK VERSİYONLARA GEÇEMEYECEM!!!
lütfen... Bir cr@ck li launcher bulursanız yorum atın.
BANA KATILANLAR HEMEN BEĞENE TIKLASIN!!!!111!BİR!!!

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft 2.0'ın jarını buldum ben bin klasörüne ekledim aynı launcherden giriyorum crack'ı hiçbir zaman durduramazlar ! :D

яєαℓтιмєѕ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostum zaten crack çıkmazsa minecraft'cılar isyan çıkarır ve mecburen bir crack çıkar bunu kendin de düşünebilirsin şu dünyada crack'ı yapılmayacak şey yoktur w8'in crack'ı 1 haftada yapıldıysa usta crack'erlar 1 günde yapacağına adım gibi eminim... Kolay gelsin...

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Güzel yenilikler ve en iyisi premium kullanmak sırf launcher için değil adamların emeklerinin hakkını vermeniz için.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Kardeş onu daha açık anlatayım, Notch dediki eğer paranız yoksa korsan oynayın dedi, alabilcek imkanınız varsa alıp oynayın dedi. Adam sırf para içinde istemiyor almalarını emeğe saygı için Notch yoksa zengin bir insan.

Altair Creed

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş onu daha açık anlatayım, Notch dediki eğer paranız yoksa korsan oynayın dedi, alabilcek imkanınız varsa alıp oynayın dedi. Adam sırf para içinde istemiyor almalarını emeğe saygı için Notch yoksa zengin bir insan.
bilioz da oyle hemen pre mi um olamion iste mesela bn yazin olcam

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Peki Notch'a birisinin bedava mc hesabı istemesi üzerine Notch git crack'lı oyna demesi ?
Kardeşim zaten bununla ilgili bir haber okudum ve forumda da paylaştım (konu dışı bölümü)
Notch parasını harcayacak yer bulamıyormuş ziraa artık emeğinin karşılığını fazla fazla hatta daha daha fazlasıyla almıştır.
Zaten oyun 1 haftada yazılmış o kadar uğraşılmış değil.

Ne Assassin's Creedler ne Battle Fieldler'i kullanıyorsunuz crackli şekilde. Adamlar o oyuna yılını veriyorlar bu 1 haftada yapılmış ondan çok para etti.

яєαℓтιмєѕ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Peki korsan oynamak varken neden 1 isim üzerinden kilitli kalıp premium alalım ki ? Korsan'da ne güzel istediğimiz gibi isim değiştirebiliyoruz neden durduk yere özgürlüğümüzü kısıtlayıp bir Premium alalım ki ? Tamam almak kötü bir şey değil adamlar oyunu çok güzel yapmışlar hakkını vermek lazım ama Premium almak da bir marifet değil ki.

Altair Creed

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim zaten bununla ilgili bir haber okudum ve forumda da paylaştım (konu dışı bölümü)
Notch parasını harcayacak yer bulamıyormuş ziraa artık emeğinin karşılığını fazla fazla hatta daha daha fazlasıyla almıştır.
Zaten oyun 1 haftada yazılmış o kadar uğraşılmış değil.

Ne Assassin's Creedler ne Battle Fieldler'i kullanıyorsunuz crackli şekilde. Adamlar o oyuna yılını veriyorlar bu 1 haftada yapılmış ondan çok para etti.
Sen nasi 2.0 dan girion bi anlat