Yeniden Hayatta Kalma

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar merhaba oncelikle. Ben Minecraft Hayatta Kalma modunu, oyunu (iyi) bilen veya (iyi) bilmeyen bir kisiyle oynamak istiyorum. Eger aranizdan biri de benimle oynamak isterse ne mutlu. Nitrado sunucum var fakat suan sunucuda farkli bir sey ile ugrasiyoruz. Sunucu Hamachi'li olacak yani portlu. Tek istedigim sart +15.

Rherty16

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İstersen gelebilirim.Sürüm kaç ? :)
Yaşım 17

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skype mmtern31
Ekleyecek misin kardesim :D

kejdurapa_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hamachi büyük sorun en azından port açıp server kurarsan daha sağlıklı olur
ve bilip bilmeyen derken bilmeyenle niye oynayasın abi :D
ek olarak tavsiyem kendin hakkında da bir şey yaz yaşın filan veya MC yi kaç yıldır oynuyorsun ona göre mesaj atan daha çok olur
+ konu yanlış yerse rapor ediyorum gerekli yere taşınır yada etmeyeyim sen bildir ben bildirirsem ceza filan alırsın belli olmaz senin bildirmen daha mantıklı olur
taşınması gereken alan https://forum.gamer.com.tr/forum/benimle-oynar-misin.135/

Son düzenleme:

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hamachi büyük sorun en azından port açıp server kurarsan daha sağlıklı olur
ve bilip bilmeyen derken bilmeyenle niye oynayasın abi :D
ek olarak tavsiyem kendin hakkında da bir şey yaz yaşın filan veya MC yi kaç yıldır oynuyorsun ona göre mesaj atan daha çok olur
+ konu yanlış yerse rapor ediyorum gerekli yere taşınır yada etmeyeyim sen bildir ben bildirirsem ceza filan alırsın belli olmaz senin bildirmen daha mantıklı olur
taşınması gereken alan https://forum.gamer.com.tr/forum/benimle-oynar-misin.135/
Peki.
Ayrica 15+ demem yeterli bence.
Ve ayrica bilmeyen ile oynamak daha hosuma gidiyor. Ben de oyunu bilmiyormus gibi hissediyorum. :) Fakat bilenle de oynamak ayni zevki veriyor. Oyun sonucta eglendirmeli bizi. :)

Rherty16

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Vazgeçtim gelmiyorum :D
23 yaşındamısın