||YeniTurk|| %100 Hardcore survival keyfi. Detaylar İçerde!

TheThunder

Marangoz
En iyi cevaplar
0
--------------------------------------------------------------------------------------> YeniTurk.Nitrado.Net <---------------------------------------------------------------------

======Server Özellikleri======
====Slot: 24====
====Ram: 3Gb====
====Host: Nitrado====
====İletişim: minecraftoynuyoruz27====
==== Size daha iyi bir oyun ortamı hazırlamak için burdayız.!====

===Kill sistemi===

======Server Görüntüleri======

======ORMAN======

Server tamamen yenilenmiştir.Kolay bir server yerine, Zor bir server oluşturmaya çalıştık.
Sende gerçek survival keyfini doyasıya yaşamak istiyorsan. Ne beklıyorsun. Kılıcını kap, Aramıza Katıl!!

Son düzenleme:
S

Switcher

Ziyaretçi
Tek bunlar mı yani - özelliklerini felan daha iyi anlatsaydın , pluginleri veya özel bir şeyleri gibi. Server açıyosan bunlara dikkat etmen lazım.

Acarz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
builder berbat galiba gereksiz sunucu sayısından dolayı da saçma bir isim kullanmışsınıız

Grand22

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Server gerçekten zor ve bağımlılık yapıcı.Ben oynamaya basladıgımdan beri bırakmak ıstemıyorum.Güzel server yapanın eline saglık

Avioteto

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
builder berbat galiba gereksiz sunucu sayısından dolayı da saçma bir isim kullanmışsınıız

Istersen dünyanın en iyi buildini yap.oyuncuların umrunda deil.kendim deneyimledim. Çoğu arkadasimda deneyimledi . Hiç görmüyormusun küp map sw full. Baktiklari şey ortam ve pluginler