YepYeni Bir İddiali Devrim Server AHABUDACRAFT!! [KOŞ ADMİN VE MOD ALIMI YAPILACAK]

unut03

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
SERVERIMIZ HAKKINDA
Öncelikle merhaba arkadaşlar serverimiz yeni acılmıstır.
Serverimiz minecraft 1.7.2 ve 1.7.5 sürümüne uyarlıdır.
Serverimiz yeni olduğu için 52 kişiliktir.
Toplamda 33 warp bulunmaktadır.(ambulans,arena,arsa,arsa2,balıkcı,boss event,kraft ev,dilek ve istek,doğru yanlış, ench,event,faction turnuva,görevli taşı,hammade,hapishane,havuz,köylüler,lapis, market,mob arena,orman,parkur,Pazar yeri,Pazar yeri2,red stone,spawn,Sultan Ahmet,takas,tamirci, vip hammade,yemek,yemek2,yemek3)
Serverimiz 3 GB ram a sahiptir.
5 adet kit bulunmaktadır.
Serverimizde özel başlangıç rehber kitabı bulunmaktadır böylece oynarken kodlar konusunda hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
4 adet VIP vardır. (VIP Bronz,VIP Gümüş,VIP Altın,VIP Elmas)
Serverimizde evlenme gibi eğlenceli pluginler bulunmaktadır.
4 kişilik bir yöneteci grubumuz vardır.
Serverda kurallar dışında hareket edenlere oyun içi gereken cezalar verilecektir.
Tek isteğimiz sizlere kaliteli ve eğlenceli bir server sunmaktır.
Daha Fazlası için lütfen betamıza başvurnuz :)
SERVER İP: ahabudacr.axitrbilisim.com:1172
HERKESİ SERVERİMİZE BEKLERİZ :)
Servere ilk girdiğinizde /kit yardım ile yardım kitini alabilrisiniz :)

SERVER ÖZELLİKLERİ
Serverimizde meslek plugini vardır.Bu sayede kolayca para kasabilirsiniz.ayrıca para kasmak için warp lapiste mevcuttur ki en iyi kazanç lapistedir.ayrıca warp redstoneden de para kasabilirsiniz.Serverimizde evlenme , Takas, karşıdakine sağ tıklayarak ticaret ekranıyla eşyalarınızı değiştirebilirsiniz veya eşyanızı verebilirsiniz.karşıdakide kabul etmelidir tabikide.Takasın farklı bir yoluda fırınla yapılabilir olması.istediğiniz eşyayı fırına koyarak karşıdakiyle değiş tokuş yapabilirsiniz.Birsürü event ve ödüller mevcuttur.boss eventi,eşya fırlatma eventi,faction turnuvası,doğruyanlış ve dahası gelecektir.Açıkarttırma ve kendi pazarınızı kurma yetkisinide size verdik.Açıkarttırmanın kodları yardım kitinde mevcuttur.pazarın nasıl kurulacagını sadece bir butonla size anlattık.Klanınız olduğu gibi şahsi evinizde olacaktır.Tabikide warp arsada :).Herhangi bir yeni plugin ve eğlenceli eventler ve daha fazlasıyla size olağan her türlü faydalı Güzellikler Sunacağız :).Vip satışları Mod satışları Adminlik satışları vardır.Fakat fiyatlar henüz belirlenmemiştir :).Rehber Ve Reklamcı alımı vardır builder ihtiyacımız olmadığı için satışları yoktur.Kurallara uymayan suçluları hapisaneye kitlenecektir modlar sayesinde.Xp konusundada sıkıntı yaşıyacağınızı sanmıyorum çünkü mobarenada istediğiniz kısımda xp kasabileceksiniz!Daha birçok warp ve güzellikle Herkesi Serverimize bekleriz :D.
SERVERDEKi GÜZELLİKLER!
-*-*-Serverda orman dışında öldüğünüzde herhangi bir item kaybetmezsiniz.
-*-*-Bir haftada 3 -4 event olduğu için sıkça ödül dağıtımı vardır
-*-*-Vip satın aldığı zaman vip türüne göre bol miktar oyun parası verilir
-*-*-/rules (kurallar) ,/kit yardim, /motd,/warp dilek istek gibi özellikler
sizin serverdaki uyumluluğunuzu arttırır.
-*-*-Factions server olduğu için herkesle klan olarak savaşabilirsiniz
-*-*-Para kazanmak oldukça kolaydır fakat zengin olmak biraz zordur.
-*-*-Her türlü hammaddeyi /warp hammaddeden sağlayabilirsiniz
-*-*-Evlenme Plugini sayesinde herhangi biriyle evlenebilirsiniz
-*-*-Pazaryerinde Kendi Pazaryerinizi Satın alıp diğer kişilerle ticaret yapabilirsiniz
-*-*-Karşıdaki kişiye sağ tıkladığınızda ve kısa süre içinde o kişide tıkladığında ticaret ekranı açılır ve ticaret yapabilirsiniz.
-*-*-Açıkarttırma ile eşyalarınızı itemlerinizi belli fiyatlarla müzayedeye koyabilirsiniz.
-*-*-Herhangi bir şikayetiniz veya isteğiniz oldugunda /warp dilekveistek kısmından bize hertürlü fikrinizi sunabilirsiniz
-*-*-Başlangıç kitiyle gerekli başlangıç eşyalarına sahip olabilirsiniz
-*-*-vip ve vipelmas kitleri bulunmaktadir.Buda viplerin ayrıcalıklarından birisidir
-*-*-Faction turnuvasında takımınızla katılıp bu turnuvada 1.liği kazanmak için savaşabilirsiniz.
-*-*-Doğru yanlış eventi bulunduğu için daha fazla ödül kazanabilirsiniz.
-*-*-Pazaryerinde tek bir butonla nasıl pazar kurabileceğinizi öğrenebilirsiniz.
-*-*-bir yere ışınlanmak için warp haricinde butonlar bulunmaktadır.
-*-*-Sıkıldıgınızda Parkura gidip Amaçsızca Geçmeye Çalışabilirsiniz(Ödül Yoktur.Ödüllü parkur ileride yapılacaktır :))
-*-*-Görevli taşında yetkililerin isimlerine bakabilirsiniz.Bu sayede hiçkimse sizi kandıramaz!
-*-*-Tamircide Eşyalarınızı Tamir Edebilirsiniz.
-*-*-Yemek warplarından ihtiyacınız olan yemekleri bedavaya alabilirsiniz.

-*-*-Herhangi bir cezalıyı Hapishaneye tıkabiliriz.
-*-*-Kısa süre sonra yapılabilirse /kit factionyardim olusturulacaktır.Bütün faction bilgileri içinde yazacaktır

> Server IP: ahabudacr.axitrbilisim.com:1172
> Server sürüm: 1.7.2 - 1.7.5
> Kapasite: 52 SLOT
> RAM: 3328[3.1GB] AxiTrBilisim

yemeklerden bir görüntü

Spawndan bir görüntü

Spawndan başka bir görüntü

Bossdan Bir Görüntü

Bossdan ayrı bir görüntü

Hapishaneden Bir Görüntü

SultanAhmetten Bir Görüntü

Lapisten Bir Görüntü

Marketten Bir Görüntü

Umarım Serverimizi Beğenmişsinizdir :)
Hepinizi Bekleriz!!

AHABUDA CRAFT

Son düzenleme:

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverda aha buda mı gelecekti başımıza esprisi var mı?

McPeace

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucunun İp Sini Göremedim :D:D