Yeter artık bildirim atmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ercan

Ağaç Yumruklayıcı
Site Sahibi
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
forumumuza destek çıkan arkadaşlar hepinize şahsen teşekkür ediyorum, sıkılan arkadaşlar biraz abartmıyormusunuz? şimdiye kadar kaç reklam bildirimi aldınız?
ayrıca bazı arkadaşlarında dediği gibi serverımızı aldık bile bazı teknik eksiklikler yüzünden biraz gecikti ama bir kaç gün içinde açacağız.

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Saolasın Ercan abi o "hala korsan minecraft mı kullanıyorsun" bildirimini atmasaydın facebookdaki gelen bildirimimi görmeyecektim mesela bu bile bir avantaj :sırıtmak:
Bildirim de oyun isteğiymiş :(

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese selamlar ve iyi günler,
Değerli arkadaşlarımız güzel bir konuya değinmiş, bu bildirim meselesi Adminimiz Ercan 'nın da dediği gibi abartılacak fazla bir olay yok, şuana kadar fazla bir bildirim gelmedi , bu reklam amaçlı gelen bildirimlerin sayısı , 3-4 konuya mesaj begeni vb atıktan sonra bide 1 konu açtıktan sonra gelen bildirimlerin yanında hiç kalıyor ki sahsen ben ve çoğu forum üyesi 3-4 taneye değil daha fazla miktarda konua girip yorum atıyoruz , daha fazla konu açıyoruz bide Gelen kutusundan sohbet ettik mi desek , Bu reklam amaçlı bildirimler fark edilmiyor bile.
Umarım yardımcı olmuşumdur
İyi forumlar

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
AtomTR ve Sayın Ercan bey size katiliyorum.Benim yorumum=

Reklamlar nerenize batıyor ?

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hey Millet Ben Bu Bildirim Olayını Oyunbaz'a Söyledim Ve Sonraki Gün Ne Oldu Biliryormusunuz ?

BAN YEDİM 30 GÜN ! Söylediğim Şey "Yeter Artık Bıktım Bildirimlerden Bir Daha Gönderme Yoksa Ağzımı Bozacağım." dedim.

Ve Sonra Ban Yedim ! Hesabım : By ShyBoy
Herşeyden önce ben sadece fikirlerimi paylaşıyorum bunu olumsuz bir yorum olarak algılama.
Kardeşim Forum Kurucularından Olan Yönneticimizi resmen tehtid etmişsin, forumda kimi tehtit edersen et , illa karşılığını alır, ceza puanı yada ban alırsın çünkü forumlar tehtit , küfür içinde değil sevgi saygı içinde yürütülürler. Düşün eğer normal ve senle eşit birini tehtit edince ban yerken , Yöneticiyi " Küfür ederim ayağını denk al " derkende Ban yemen çok doğal , sen IP ni banlamadıklarına şükret, adam Hem yaşca senden büyük hemde yönetici , her türlü haksız çıkarsın bu davadan .

craft_man

Shia LaBeouf
En iyi cevaplar
0
Konuyu daha fazla dağıtmayın. Ercan admininiz ve diğer arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmış.

İyi forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...