YETER!

Props1

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yeter artık.

Server açıyosunuz BilmemneCRAFT
Biraz orjinal olun kusucam artık bıktım şu crafttan.

Bide Adventure map yapıcaksanız İsmini(Kaçış,bilmem neden kaçıs gibi şeyler koymayın yeter)

Ya aynı görüşte olan yokmu?

mendirin123

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Heralde notcha yakında sen malmısın minecraft ne lan bilmemne craft malmal isimler kaçış yapmışlar ne olmuş gidip giriş mi koysunlar töbe bismilah

Props1

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öyle değil mendirin sen dediğimi anlamamışsın notch orjinal bi isim yapmış,bu heriflerde bir şey yapıyo bilmemnecraft.
Diğerleri biraz orjinal olsun diyorum.

TunacanAtalay

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Craft'ın Türkçe sözlüğü zaten el sanatı, zanaat yapma. Minecraftta madenlerden sanat yapmak anlamına geliyo. Gerçekten anlamını bilmeden yapıyolar.

Mrboydak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Craft'ın Türkçe sözlüğü zaten el sanatı, zanaat yapma. Minecraftta madenlerden sanat yapmak anlamına geliyo. Gerçekten anlamını bilmeden yapıyolar.
Minecraft ' ın anlamını tam Notch ile konuşmadan bilemeyiz :) Craft ' da haklısın sanat demektir . Zanaat ise bir şey yapıp ondan para beklemektir sanat da para alma amacı yoktur . '' Mine '' 2 anlama gelir birincisi '' Maden '' ikincisi '' Benim - Benim ki '' yani Minecraft : Benim Sanatım ya da Maden Sanatı şeklinde anlamalara gelebilir . Birde craft beceri demektir . ''Skill '' yani Benim Becerim ya da Maden Becerim şeklinde bir sürü anlam çıkartılabilir .
Arkadaşlar yeter artık.

Server açıyosunuz BilmemneCRAFT
Biraz orjinal olun kusucam artık bıktım şu crafttan.

Bide Adventure map yapıcaksanız İsmini(Kaçış,bilmem neden kaçıs gibi şeyler koymayın yeter)

Ya aynı görüşte olan yokmu?

Sonuna kadar haklısın kardeşim ...

Berkin1453

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok argoya kaçmadan tartışırsak daha iyi olucaktır bu konuyu.

Benim bu konudaki görüşüm ise .......Craft şeklinde sunucuların çıkması daha iyi olucaktır. Hep bir seri yakalamış oluyoruz bu şekilde. Adam Kaçış sunucusu diye herhangi bir yere konu açsa ve bunun bir minecraft serverı olmadığını söylese hangimiz anlarız girmeden ?

Sonunda Craft,Crafter gibi eklerle en azından Minecraft serverı olduğunu hemen anlayabiliyoruz. Tabiiki minecraftturk.com gibi bir sitede tanıtılacak bir sunucunun ismi farklı olabilir bunu hepimiz anlarız ancak bütün sunucular burada toplanmıyor Google 'dan araştırın milyon tane sunucu var :)