YETHER ! Kesirli Oylar Hakkında.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
dersi vereceğim.

Sunucu oylamalarında veya başka bir alanda yaptığınız oylamalarda kesirleri yanlış kullanıyorsunuz.

Örnek vermem gerekirse az önce "Oyum 10/5" diye bir yorum gördüm.
Bu tamamen yanlıştır arkadaşlar.
Doğrusu 5/10 olacaktı.

Puan / Kaç üzerinden değerlendirildiği

Bunu 4. sınıfta öğrenmeniz gerekiyordu.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Bir de neyi neye göre değerlendirdiğini bildirmeyen, hatta kendisi bile bilmeyen arkadaşlarımız var.

Sw yterli degill... 10/-5

Bu tavra ne diyebilirsiniz ki? Puan üzerinden bir değerlendirme yapılıyorsa ölçütler de belirtilmeli. Puanlama yapılıyorsa sunucu kesinlikle ziyaret edilmiş olmalı; eklentilerin işleyişi, sunucudaki dikkat çeken hataların sayısı, mimarilerin kullanıma elverişli olması, sunucunun belirtilmiş türe uygunluğu vb. temel faktörlere göre de olsa en azından verimli bir puanlama yapılmalı.

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Yararlı bir konu olmuş.
Anlatım herkesin anlayabileceği seviyede
Tebrikler
Oyum 10/9

ElitIceNW

♛[ElitIceNW]♛ >Ödüllü Sunucu<
En iyi cevaplar
0
Aa nerden biliyorsun? Türkler kendi matematiğini geliştiremez mi?
Sonuçta her plugin editleyen geliştirici oluyor. Bırak matematiği de katledelim :p

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Mevzu sadece bundan ibaret kesir problemlerinde de çok kullanılır bilmekte fayda var. (yazı biraz kötü, olur öyle şeyler pek takılmamak lazım)

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
O kadar yıl geçti. Nedense Pay'ı öğretmenlerden bile açıklayıcı buldum. Böyle anlatmıyorlardı (anlatamıyorlardı.) bizim öğretmenler.

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya ne kadar zeki dolu bu forum ya :D Gözlerim yaşardı.

"Hep merak etmişimdir. 5/10'mu 2'dir. 10\5'mi 2'dir. Sizce nedir :sinsi1:"

Bro Matematik dersinden önce Türkçe dersi anlatman gerekiyor asff

For Example; 5/10 ve 10\5 "/, \" lerdende anlaşılabileceği üzere şaşırtmacalı bir sorudur ve bu soruyu genellikle; Matematikten önce kişinin Matematiği anlama diline sorulan bir soru stilidir. İfadede ki 5/10, Matematiğe başlayacak olan öğrencilerin kesir içersindeki sayıların yerlerini doğru anlayabilmesi ve bölmesi üzerine sorulan bir soru biçimdir. İfadede ki bir diğer 5\10 ise aslında aynı şey olması anlamına gelmektedir. Yani \ = /'idir. 4. Sınıfı okumanız önemli değil. Anaokuluna geri dönmelisiniz afasfasfas Özellikle ":sinsi1:" koydum ki. Biraz ipucu vereyim. Bu soruya dikkat diye. Ama üzgünüm. Altın semeri dememeliyim asfasf

Son düzenleme: