ArsızHardPrenses
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Alım Formu :
Ad-Soyad : TANIDIGIMDA
Seçtiğin Yetki : Pluginer
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin : %50 Komutlari İYİ BİLİRİM PLUGİNLERİDE PLUGİN YAZMADIGIM İÇİN %50 .
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (%97) :
Serveri Her Ne Olursa Olsun Satmicama,Aldatmicama,Kötülemiceme vb. Şeylere Sürüklemiceme (Düşüşe) Ayriyetten Serveri Çökertirsem,Pluginleri Silersem vb. Şeyleri Yaparsam Düzelteceğime,Düzeltemezsem Para Cezasına Katlanacağıma Söz: [+]Veriyom
%100 YAPANLARIN HEPSİ ( V E L E T )UNUTMA Don't Forget
ts3 varsa gelin : serhatsevimtr.ddns.net yoksa skype : facebook:futbolcu_bjk_212
ts3 varsa gelin : serhatsevimtr.ddns.net yoksa skype : facebook:futbolcu_bjk_212Ad-Soyad : Furkan Kara
Seçtiğin Yetki : Moderator
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin : 90 (Ciddiyim)
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (% olarak gene) : 100(Ben asla sinirlenmem)
SERVER HAKKINDAKİ MÜFREDAT NOTU ( ZORUNLU OKU VE KABUL ET ) : Serveri Her Ne Olursa Olsun Satmicama,Aldatmicama,Kötülemiceme vb. Şeylere Sürüklemiceme (Düşüşe) Ayriyetten Serveri Çökertirsem,Pluginleri Silersem vb. Şeyleri Yaparsam Düzelteceğime,Düzeltemezsem Para Cezasına Katlanacağıma Söz: [+]Veriyom
Alım Formu :
Ad-Soyad : Kerem Ke***
Seçtiğin Yetki : Admin
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin : %95
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (% olarak gene) :%100
SERVER HAKKINDAKİ MÜFREDAT NOTU ( ZORUNLU OKU VE KABUL ET ) : Serveri Her Ne Olursa Olsun Satmicama,Aldatmicama,Kötülemiceme vb. Şeylere Sürüklemiceme (Düşüşe) Ayriyetten Serveri Çökertirsem,Pluginleri Silersem vb. Şeyleri Yaparsam Düzelteceğime Söz: [+]Veriyom
Alım Formu :
Ad-Soyad :Eda Gul
Seçtiğin Yetki :Rehber
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin : %100
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (% olarak gene) : %100
SERVER HAKKINDAKİ MÜFREDAT NOTU ( ZORUNLU OKU VE KABUL ET ) : Serveri Her Ne Olursa Olsun Satmicama,Aldatmicama,Kötülemiceme vb. Şeylere Sürüklemiceme (Düşüşe) Ayriyetten Serveri Çökertirsem,Pluginleri Silersem vb. Şeyleri Yaparsam Düzelteceğime,Düzeltemezsem Para Cezasına Katlanacağıma Söz: [+]Veriyom
(YEMİN EDİYORUM)
(Bir serverde 2.5 ay rehberlik yaptim
Alım Formu :
Ad-Soyad :Emirhan Bağsürer
Seçtiğin Yetki :Admin
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin :%100 KARDESİM
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (% olarak gene) :%100 TABİ BENDEN KÜCÜKLERİN ABİSİ OLUR BENDEN BÜYÜKLERİN KARDEŞİ OLURUM
SERVER HAKKINDAKİ MÜFREDAT NOTU ( ZORUNLU OKU VE KABUL ET ) : BAK KARDESİM SERVER SATMAK FELAN BENİM HİÇ SEVMEDİĞİM ŞEYDİR BEN ÖLE AYIP ETMEM MİLLETE KARDESİM SEÇERSENİZ BENİ MUTLU MESUT GİDERİZ YANİ AMA ASLA AMA ASLA SATMAM SERVERİ ONA GÖRE !
Ad-Soyad : Furkan Kara
Seçtiğin Yetki : Moderator
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin : 90 (Ciddiyim)
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (% olarak gene) : 100(Ben asla sinirlenmem)
ts3 varsa gelin : serhatsevimtr.ddns.net yoksa skype : facebook:futbolcu_bjk_212