Yetkili ALIMLARI FULL+ !!!

ArsızHardPrenses

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Alım Formu :
Ad-Soyad : TANIDIGIMDA
Seçtiğin Yetki : Pluginer
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin : %50 Komutlari İYİ BİLİRİM PLUGİNLERİDE PLUGİN YAZMADIGIM İÇİN %50 .
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (%97) :
Serveri Her Ne Olursa Olsun Satmicama,Aldatmicama,Kötülemiceme vb. Şeylere Sürüklemiceme (Düşüşe) Ayriyetten Serveri Çökertirsem,Pluginleri Silersem vb. Şeyleri Yaparsam Düzelteceğime,Düzeltemezsem Para Cezasına Katlanacağıma Söz: [+]Veriyom

%100 YAPANLARIN HEPSİ ( V E L E T ) :) UNUTMA Don't Forget

ts3 varsa gelin : serhatsevimtr.ddns.net yoksa skype : facebook:futbolcu_bjk_212

Ad-Soyad : Furkan Kara
Seçtiğin Yetki : Moderator
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin : 90 (Ciddiyim)
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (% olarak gene) : 100(Ben asla sinirlenmem)
SERVER HAKKINDAKİ MÜFREDAT NOTU ( ZORUNLU OKU VE KABUL ET ) : Serveri Her Ne Olursa Olsun Satmicama,Aldatmicama,Kötülemiceme vb. Şeylere Sürüklemiceme (Düşüşe) Ayriyetten Serveri Çökertirsem,Pluginleri Silersem vb. Şeyleri Yaparsam Düzelteceğime,Düzeltemezsem Para Cezasına Katlanacağıma Söz: [+]Veriyom
ts3 varsa gelin : serhatsevimtr.ddns.net yoksa skype : facebook:futbolcu_bjk_212

Alım Formu :
Ad-Soyad : Kerem Ke***
Seçtiğin Yetki : Admin
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin : %95
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (% olarak gene) :%100
SERVER HAKKINDAKİ MÜFREDAT NOTU ( ZORUNLU OKU VE KABUL ET ) : Serveri Her Ne Olursa Olsun Satmicama,Aldatmicama,Kötülemiceme vb. Şeylere Sürüklemiceme (Düşüşe) Ayriyetten Serveri Çökertirsem,Pluginleri Silersem vb. Şeyleri Yaparsam Düzelteceğime Söz: [+]Veriyom

Alım Formu :
Ad-Soyad :Eda Gul
Seçtiğin Yetki :Rehber
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin : %100
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (% olarak gene) : %100
SERVER HAKKINDAKİ MÜFREDAT NOTU ( ZORUNLU OKU VE KABUL ET ) : Serveri Her Ne Olursa Olsun Satmicama,Aldatmicama,Kötülemiceme vb. Şeylere Sürüklemiceme (Düşüşe) Ayriyetten Serveri Çökertirsem,Pluginleri Silersem vb. Şeyleri Yaparsam Düzelteceğime,Düzeltemezsem Para Cezasına Katlanacağıma Söz: [+]Veriyom
(YEMİN EDİYORUM)
(Bir serverde 2.5 ay rehberlik yaptim

Alım Formu :
Ad-Soyad :Emirhan Bağsürer
Seçtiğin Yetki :Admin
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin :%100 KARDESİM
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (% olarak gene) :%100 TABİ BENDEN KÜCÜKLERİN ABİSİ OLUR BENDEN BÜYÜKLERİN KARDEŞİ OLURUM
SERVER HAKKINDAKİ MÜFREDAT NOTU ( ZORUNLU OKU VE KABUL ET ) : BAK KARDESİM SERVER SATMAK FELAN BENİM HİÇ SEVMEDİĞİM ŞEYDİR BEN ÖLE AYIP ETMEM MİLLETE KARDESİM SEÇERSENİZ BENİ MUTLU MESUT GİDERİZ YANİ AMA ASLA AMA ASLA SATMAM SERVERİ ONA GÖRE !

Ad-Soyad : Furkan Kara
Seçtiğin Yetki : Moderator
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin : 90 (Ciddiyim)
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (% olarak gene) : 100(Ben asla sinirlenmem)

ArsızHardPrenses

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Reklam
MERHABA MİLLET.KONU BAŞLIĞINDANDA ANLAŞILAÇAĞI ÜZRE YETKİLİ ALIMI YAPIYORUZ.SERVER HUB SERVERİ OLACAKTIR.EGGWARS,SKYWARS,S.G,H.G,SURVİVAL VB. İÇERİKLER İÇERECEKTİR.ALIM KURUCU HARİÇ TÜM DALLARDAN ALINACAKTIR.
Alım Formu :
Ad-Soyad :
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin :
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (% olarak gene) :
SERVER HAKKINDAKİ MÜFREDAT NOTU ( ZORUNLU OKU VE KABUL ET ) : Serveri Her Ne Olursa Olsun Satmicama,Aldatmicama,Kötülemiceme vb. Şeylere Sürüklemiceme (Düşüşe) Ayriyetten Serveri Çökertirsem,Pluginleri Silersem vb. Şeyleri Yaparsam Düzelteceğime,Düzeltemezsem Para Cezasına Katlanacağıma Söz: [+]Veriyom [-]Vermiyom

İlk öncelikle
AD : Ahmet Soyad : Kahraman
Seçtiğin yetki : Builder ve Rehber 2 snidede 1 yıllık geçmişim var
Seçtiğin Yetkili Alanında Vericeğim ortalama % 95
Saygım : Sonsuzdur ÜSlubumu Bozmam
ALDATMAM ASLA PLUGİNLERİ SİLME GİBİ AMACIM ZATEN KUL HAKKINA GİRER ASLA YAPMAM PARA İHTİYACIDA YAPAMAM AMA DESTEK OLABİLİRİM
NOT : BENİ SEÇERSEN EN DOĞRUSUNU YAPMIŞ OLACAKSIN EMİN OL :)

Cevap Bekliyorum :)

Skype Adınızıda Alabilirmiyim ?
Skpye : facebook:futbolcu_bjk_212

server paralımı ?= :D

Konu Güncel + (aktif)
sence ? (paralı :p)

yusufcolfa2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad-Soyad :Yusuf colfa
Seçtiğin Yetki :Admin-Moderator (siz seçin yada)
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin : %99
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (% olarak gene) : %100
SERVER HAKKINDAKİ MÜFREDAT NOTU ( ZORUNLU OKU VE KABUL ET ) : Serveri Her Ne Olursa Olsun Satmicama,Aldatmicama,Kötülemiceme vb. Şeylere Sürüklemiceme (Düşüşe) Ayriyetten Serveri Çökertirsem,Pluginleri Silersem vb. Şeyleri Yaparsam Düzelteceğime,Düzeltemezsem Para Cezasına Katlanacağıma Söz: [+]Veriyom NOT : ben herkese saygılıyım pl mute komutlardanda anlarım servere alnırsam bana güvenebilirsiniz

Keremvk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad-Soyad :Kerem Mİrza
Seçtiğin Yetki :admin
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin :80(yalan kötü birşeydir)
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (% olarak gene) :95 bzı durumlarda hariç(küfür ve benzeri)

seasd

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad-Soyad :Selcuk Öztürk
Seçtiğin Yetki :Admin Yada Pluginer hangisi bostaysa
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin :Adminde %80 Pluginerde %95
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (% olarak gene) :Genellikle Oyunculara deyer veririm yetkililer cıvıtmazsa işini dogru düzgün yaparsa saygım sonsuz ama yapmazsa saygım düşer
Skype istek attım kabul et orda konusalım panda_sever_serkan

Son düzenleme:

LazAjanS

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad-Soyad :Girayhan Çakıroğlu
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin :%93
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (% olarak gene) :%100 O bana küfretseede sadece mute veya ban

ArsızHardPrenses

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
BEYLER SERVER ÜCRETSİZDİR SİZİ KANDIRIYORLAR kralbeylertm.ddns.net bu nedir bu paralımı şimdi :) çocuga sordum ordakide (V E L E T )ücrettsiz dedi isterseniz ss atabilirim

arkadaşlar bu arkadaş cidden buraya yorum yapmış beni aradı skypeden "Selamın Aleyküm"dedim direk yaş sordu söledim "18" olduğumu sonra bayabi sustu video içeriri bu arada konu aktiflğini kaybetmiştir yani alımlar bitmiştir.beklediğimizden daha çok cıktı yetkili

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
arkadaşlar bu arkadaş cidden buraya yorum yapmış beni aradı skypeden "Selamın Aleyküm"dedim direk yaş sordu söledim "18" olduğumu sonra bayabi sustu video içeriri bu arada konu aktiflğini kaybetmiştir yani alımlar bitmiştir.beklediğimizden daha çok cıktı yetkili
sustummu :D ah onu geç yaşım 17 diyodun o gün bunuda geçeyim skypeden aramadım :p

Kimliksizyt

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alım Formu : Admin
Ad-Soyad :Kimlik Huzur
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin : ½100
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (% olarak gene) :½100 saygı olurum ama küfür veya hile açarsa bilemem
SERVER HAKKINDAKİ MÜFREDAT NOTU ( ZORUNLU OKU VE KABUL ET ) : Serveri Her Ne Olursa Olsun Satmicama,Aldatmicama,Kötülemiceme vb. Şeylere Sürüklemiceme (Düşüşe) Ayriyetten Serveri Çökertirsem,Pluginleri Silersem vb. Şeyleri Yaparsam Düzelteceğime,Düzeltemezsem Para Cezasına Katlanacağıma Söz: [+]Vermiyom