Pardon Zaten 18+ Müş iyi Forumlarİsim: Metehan
Uzmanı olduğun sunucu türü: Faction - Skyblock - PvP
Daha önce bir ekiple çalıştın mı?: Evet Daha Önce 1 Ekiple Çalıştım KediNetwork Diye Bir Sunucu Kurmuştuk Ortalama 20 Kişi Alıyordu Sunucu Hubdu Ama Ne Yazık ki Tutmadı :'( Hala Hatırlıyorum Admin Vatandelisi38 Builder ın ismini unuttum Kurucu Zerrx Falan Başka Kişilerde Vardı Unuttum.
Uzmanı olduğun alanlar(Sktipt, plugin, build, design, discord yöneticiliği gibi): Photoshopta iyiyimdir 2 Yıllık Photoshop Tecrübem Var ve Visual Basic Dilini Öğrenmeye Çalışıyorum.
Neden seni seçmeliyiz?: Kurucuya Ve Oyunculara Saygım Çoktur Kurucu Bir Şey Yapıcaksa Yapma Diye Tehdid Etmem Zorlamam O Onun Sunucusudur Ama Öneri Veririm Eğer Yapacağı çok Kötü Bir Şeyse Sunucu Batıracak Kadarsa Baya Bir Uyarırım. Komut Bilgim ise:
Katmak istediklerini sırala: Ben Küfür Eden Bir Ekiple Çalışmak istemem inşallah Sizin yetkilileriniz Normal Yönetim Ekiibi Olarak Küfür Etmiyordur. Bide Sunucunuzda Grafiker Arıyorsanız Olabilirim. Espiri Yapmayı Severim.
Günde ortalama ayırabileceğin süre: 5 saat
Discord(Zorunlu): Dragon Coder#3948
EĞER BENİ BEĞENMEDİYSENİZ VE YAPMAK İSTEMİYORSANIZ LÜTFEN MESAJIMI CEVAPLAYIN VE "YETKİLİ OLARAK SEÇİLMEDİNİZ" YAZIN.
Başvuru için teşekkürler, her türlü yaşa açığız önemli olan akıl yaşıdır. Gerekli feedback discord adresinizden sağlanacaktır.İsim: Metehan
Uzmanı olduğun sunucu türü: Faction - Skyblock - PvP
Daha önce bir ekiple çalıştın mı?: Evet Daha Önce 1 Ekiple Çalıştım KediNetwork Diye Bir Sunucu Kurmuştuk Ortalama 20 Kişi Alıyordu Sunucu Hubdu Ama Ne Yazık ki Tutmadı :'( Hala Hatırlıyorum Admin Vatandelisi38 Builder ın ismini unuttum Kurucu Zerrx Falan Başka Kişilerde Vardı Unuttum.
Uzmanı olduğun alanlar(Sktipt, plugin, build, design, discord yöneticiliği gibi): Photoshopta iyiyimdir ve Visual Basic Dilini Öğrenmeye Çalışıyorum.
Neden seni seçmeliyiz?: Kurucuya Ve Oyunculara Saygım Çoktur Kurucu Bir Şey Yapıcaksa Yapma Diye Tehdid Etmem Zorlamam O Onun Sunucusudur Ama Öneri Veririm Eğer Yapacağı çok Kötü Bir Şeyse Sunucu Batıracak Kadarsa Baya Bir Uyarırım. Komut Bilgim ise:
Katmak istediklerini sırala: Ben Küfür Eden Bir Ekiple Çalışmak istemem inşallah Sizin yetkilileriniz Normal Yönetim Ekiibi Olarak Küfür Etmiyordur. Bide Sunucunuzda Grafiker Arıyorsanız Olabilirim. Espiri Yapmayı Severim.
Günde ortalama ayırabileceğin süre: 5 saat
Discord(Zorunlu): Dragon Coder#3948
EĞER BENİ BEĞENMEDİYSENİZ VE YAPMAK İSTEMİYORSANIZ LÜTFEN MESAJIMI CEVAPLAYIN VE "YETKİLİ OLARAK SEÇİLMEDİNİZ" YAZIN.
Discord adresimden beni ekler misin?İsim:Ahmet
Uzmanı olduğun sunucu türü:Rpg
Daha önce sunucu açtın mı?(Eğer varsa Minecraft Türkiye konu linki):Hayır
Daha önce bir ekiple çalıştın mı?:Ekiple plugin testleri yaptık dcden konuşurduk pluginleri falan denerdik dnd server kurar rpg yapardık
Uzmanı olduğun alanlar(Sktipt, plugin, build, design, discord yöneticiliği gibi):Rpg yönetim, rehber.
Neden seni seçmeliyiz?unucuda rpg kısmında yardımcı olabileceğimi düşünüyorum ve sampda rpg konusunda heavy rp yapabildiğim için rpg sunucusu denetleyebilirim onun dışında rehberlik yapabilirim
Katmak istediklerini sıralaaha iyi bir rpg ortamı
Günde ortalama ayırabileceğin süre:3-4 saat
Discord(Zorunlu): LahmacunAbi#0870
Ekledim, onaylamanızı bekliyorum.Discord adresimden beni ekler misin?
Abi bide kazanılan parayı ben istemiyorum gerek yok eğer ki yetki sahibi olursam o para için değil o yetkiyi sevdiğimdendir bide abi lütfen rpg kısmını biraz iyi yapın piyasada sunucu yok.Discord adresimden beni ekler misin?