yinemi dolandirildik?

• Konuyu başlatan AtillaHosting
  • Başlangıç tarihi
A

AtillaHosting

Ziyaretçi
bilin bakalim kim aklinizdan aynisi gecmistir istisnasiz (a///x///i///t///r /// bilisim)

sunucu tanitimindaki yazimi kopyalayip yaziyorum

evet beyler serverimiz bir kac gun kapali kalacak malum a//x//i///t///r denen dolanciricilardan dedicated server diye vds almisiz adamlar ruhsuz kazikcilar napalim.. lag icin ozur dileriz sorun bizden degilmis kandirilmisiz.. biz kandik siz kanmayin arkadaslar ozellikle sinirsiz ram sinirsiz cpu ya sahip bir bilgisayar dunya uzerinde yok...lutfen bilinclenelim ve bu dolandiricilara para kaptirmayalim.. ben yarin savciliga suc duyurusunda bulunacagim.. bu dolandiricilar tarafindan magdur olan resit arkadaslar lutfen sizde aynisini yapip savciliga ve bilisim suclarina bu sahislari ihbar ediniz..

cagsi20

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben alıcaktım ama arkadaşım bu konudan dolayı almayacağım

A

AtillaHosting

Ziyaretçi
vallaha iyi yaparsin kardesim ben hala soktayim ve konusmanin ortasinda telefonu kapatti eleman .. neyse sorun degil avukatlarimiz ve yasal haklarimiz var bizi coluk cocuk saniyorlar..

A

AtillaHosting

Ziyaretçi
500 lira soz konusu.. yasal haklarimi biliyorum kanitlarim hazir.. tekno su duyurular bolumune ekleyin birseyler artik kazanmasin su dolandiricilar...isterseniz size kanitlarimida gosteririm essek kadar virtual disk yaziyor aygitta:D

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
en doğrusunu yapıyosun çoğu kişi mağdur bence sonuna kadar git 1 liranı bile kaptırsanda sonuna kadar git çünkü çoğu kişi memlun değil ve adamlar hacker sanki şu bilişim sitesini hackledik şunu yaptık böyle oldu bunlar bizi korkut mamalı bilişim suçlarına çok çok aykırı şeyler bunlar burdan mağdur olan arkdaşlara sesleniyorum hakkınızı arayın[DOUBLEPOST=1371752452,1371752203][/DOUBLEPOST]
500 lira soz konusu.. yasal haklarimi biliyorum kanitlarim hazir.. tekno su duyurular bolumune ekleyin birseyler artik kazanmasin su dolandiricilar...isterseniz size kanitlarimida gosteririm essek kadar virtual disk yaziyor aygitta:sırıtmak:
ya burda onlarla 1saat atıştım sözde biz dolandırıcıyız ama herkes bu konuda bilinçlenmeli iki site hacklemeyle hacker olunmaz ben şimdiye kadar 35 felan hackledim işsizlik tamamen peki eline ne geçti hiçbir şey iş olsun adamların arkasında çocuklar hackleyin bizde destek olalım çocukları etkiliyolar çok iyi bişeymiş gibi gençleride kullanıyolar

A

AtillaHosting

Ziyaretçi
merak etme kardesm coluk cocugu etkilesinler onemli degil yasalar bizim yanimizda... tek yapmam gereken savciliga ve bilisim suclarina bunlarin isimlerini ve yaptiklarinin uzuuuuuuuuuun listesini vermek.. isin en komik yani sanirim vergi levhalari bile olmayan sirket adi altinda bir kurulus isletiyorlar.. yani vergi kacakciligindan suc duyurusunda bulunmak en kolay ve en hizli yontem olacaktir... devlet soke soke alir vergi acligi cekiyor sonucta:p

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
bide dolandırıcılık tamam dır keşke diğer bana abi mağduruz diye mesaj atan arkdaşlar da şikayetçi olsa

A

AtillaHosting

Ziyaretçi
knk yas farki var ben 20 yasindayim onlar 13-14 yasinda isteselerde birsey yapamazlar ...

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
yokya 20 25 yaşlarında olanlarıda var ben daha 18 im ;D

A

AtillaHosting

Ziyaretçi
onlarda sikayetci olsunlar alt tarafi 1-2 saatlerini ayirip en yakin adliyeye gidecekler

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
yok onların tekniği dövmek ben çoğuna şikayetçi olun diyorum ama klasik türk hukukla uğraşcana 2 çarp bidaha yapsın bakalım helebide türk ün attıpı dayağın yerini hiçbir şey tutumuyo hele esnaf daya ayrı bir şey ben mangal ızgarasıyla adam döveni gördüm adama mum yakıp atıyolar felan türk esnafında çok farklı dayak yöntemeleri var neyse ben gidiyim işlerim var ceo olmak zor iş sana kolay gelsin

A

AtillaHosting

Ziyaretçi
sizin yoneticiler biraz daha ilgili olabilir bu konuyla onlarida anliyorum isleri basindan askin floodcu coluk cocuklarla ugrasiyorlar ama bu konu cok onemli.. sitede axitr serverlarin tanitimi yasaklansin en kolay cozum...

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
ama hangi firmanın hangisi olduğu nasıl anlıcaz ve o serverı alan adamın günahı ne sen mesela araştırma yapmadan direktmi aldın oda öyle alıyo sonra direk t yaş reşit değilse bana yada diğerlerine bizim de elimizde yapacak bir şey yok ama tabi reklamını yaptırmıyoruz

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Darkness yalnız bu açtığın aynı 2. konu oluyor.Konuya gelince sonuna kadar götür moderatörün dediği gibi.

R

Reloven

Ziyaretçi
yok onların tekniği dövmek ben çoğuna şikayetçi olun diyorum ama klasik türk hukukla uğraşcana 2 çarp bidaha yapsın bakalım helebide türk ün attıpı dayağın yerini hiçbir şey tutumuyo hele esnaf daya ayrı bir şey ben mangal ızgarasıyla adam döveni gördüm adama mum yakıp atıyolar felan türk esnafında çok farklı dayak yöntemeleri var neyse ben gidiyim işlerim var ceo olmak zor iş sana kolay gelsin

Ceoluğun Gözü Kör Olsun :) Birde Arkadas Haklı Kaç Kişi Tanıyorum Böyle Mağdur Olan. Onlar İçinde Dava Aç Kardesim..