YKT Hosting Güvenilirmi ??

NartiKo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba arkadaşlar.

Hiç yazı için renklendirme falan kasamicam kusura bakmayın.
Konumuz gördüğünüz üzere YKT Hosting güvenilirmi ?
Bu soruya YKT hostingden bir server almış bie kişinin cevap vermesini istiyorum çoğunlukla.Fakat arkadaşınız olabilir, akrabanız olabilir herhangi biri YKT hostingden yararlanmışsa onlardan üşenmeden bilgi almanız hem size katkı hemde buraya gönderirseniz bana katkı olacak.

Şimdiden Desteklerinizi bekliyorum teşekkürler...

66onder

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşım Çok Güzel Ben Daha Alalı 9 Gün Oldu Serverde Lag Yok Süper Hemde Panelleri Ve Müşteri Hizmetleride Güzel Bi Sorunun Oldumu Skype Üzerinden Hızlı Şekilde Cevap Veriyorlar Hem Ucuz Hem Güvenilir Al Bence Serverimiz Tamamlandığında Sana İp Atarım İyi.

WitherAnether

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ewet Kardes bende alali 2 hafta oldu çok güzel bi designi , paneli var sana tavsiye ediyorum hemde ucuz.

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server @66onder ile beraber aldık 3 gb ramli alırken hiçbir sorun olmadı bizimle ilgilendiler günün 3/4'ü onlineler zaten. Serverimizi Aldık hiçbir Şekilde Paramızı Alıp Skype'yi Yüzümüze Kapatmadılar. Plugin Paketleri var ve çok iyi... YS Belgeleri Var Buda Tib Onaylı Satış Belgesine Benzer Birşeydir. Server Kalitesi Hakkında Konuşacak Olursak Yorumsuz... Gerçekte Çok Hızlı Hatta Süper Hızlı Diyebiliriz. Zaten Sitelerini 1 hafta önce felan güncellediler. Makinalarını Güncellediler Gerçekten Çok İyi Bir Hosting Puanım 100 üzerinden 1000

NartiKo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim sayenizde bazı bilgiler elde ettim serveriniz tam düzenlenirse ipsini özelden yollayabilirsiniz küçük bir gezinti yapabilirim bir sorum daha olacak sorum ipleri sayı.sayı.sayı. diyemi veriyorlar yoksa play.isim.com mu yoksa mc.isim.com mu çünkü sayı birde port ile ip verince uzak masaüstü bağlantisi olunca bile server hacklenebiliyor bu soruyada cevap verebilirseniz çok sevineceğim cevap veremessenizde canınız sağ olsun siz bana bilginizi verdiniz işiniz ras gelsin arkadaşlar

iPhone 'den
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
aracılığı ile gönderildi

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu an Serverimiz Hazır Değil Bizim Server Hazır Olunca (İnşAllah Olur) Gerekli Yerlerde Paylaşacağız. Paneli Soruyorsan Uzak Masaüstü Değil SpaceBukkit Yoluyla İnternetten Hallediyorsun. Gelişmiş Bir Panel. Server İpisine Gelince (şu an Sorun Varmış Düzeltecekler). Özel İp 10 Tl Ancak Normal "serveradı.mcserverim.com:1111" Bu Şekilde sonundaki rakamları Sen Ayarlıyorsun. Hosting Yeni Olduğu İçin Az da Olsa Sorunlar Var Ama Olabildiğince Düzeltiliyor. Mesela Panelden Config Ayarlayıp Kaydedince Olmuyor. Ftp Yoluylada Olmuyor. Biraz önce İletişime Geçtim Umarım Bu Sorun Düzelir Çünkü Bu Büyük Sorun. Ama Olabildiğince Hızlı Düzeltiyorlar. Ve Üstüne Üstlük Özür Telafisi İçin Gün Hediye Ediyolar (2 Gün Gibi) Kısacası Bu Şekilde Sormak İstediğin bir şey Varsa Sorabilirsin. Bu Arada Panele Giriş İçin Kullanıcı Adı ve Şifre İstiyor Yani Güvenli Diyebiliriz. Sorunun Olursa Serverde Komutlarda Bana Mesaj Atabilirsin İyi Forumlar :)

Dr.ift

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bende almayı planlıyorum da biraz daha bilgi verebilir misiniz ? Örneğin şu IP . 10 TL verpi örneğin play.play.com gibi mi oluyor yoksu play.mcserverim.com:???? mı oluyor orayı anlamadım . Yardım edebilecek var mı ? Birde 1 den fazla server kuracağız . Sizce VPS mi VDS mi ?

NartiKo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bende almayı planlıyorum da biraz daha bilgi verebilir misiniz ? Örneğin şu IP . 10 TL verpi örneğin play.play.com gibi mi oluyor yoksu play.mcserverim.com:???? mı oluyor orayı anlamadım . Yardım edebilecek var mı ? Birde 1 den fazla server kuracağız . Sizce VPS mi VDS mi ?
ipler galiba : [ serveradi.mcserverim.com:25565 ] gibi sanırsam

NartiKo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Değil sakın almayın paranıza yazık olabilir.
Ben server aldım 1 aylık.Sonra 1 hafta oldu kapattılar teknik destekleri geldi bizim servere saldırdılar , ayrıca 40 lira vermiştim.Haftaya şikayet etmeye gidicem bu hostu.şu an nitradoya geçtim ilgileniyor nitrado.
Ykt ile nitradoyu karşılaştırsan ykt %000000.1 kalitesi gerisi ise nitrado kalitesidir.
Benm server : reelcraft.minecraft.to
Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim...

iPhone 'den
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
aracılığı ile gönderildi

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Değil sakın almayın paranıza yazık olabilir.
Ben server aldım 1 aylık.Sonra 1 hafta oldu kapattılar teknik destekleri geldi bizim servere saldırdılar , ayrıca 40 lira vermiştim.Haftaya şikayet etmeye gidicem bu hostu.şu an nitradoya geçtim ilgileniyor nitrado.
Ykt ile nitradoyu karşılaştırsan ykt %000000.1 kalitesi gerisi ise nitrado kalitesidir.
Benm server : reelcraft.minecraft.to
Sizin Dediğiniz Olay Nasıl Oldu Anlamadım... Bizde Server Aldık Katiyen Öyle Bir şey Olmadı. Başka Hosting Şirketi İle Karıştırıyor Olabilir misiniz?

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır karıştırmıyorum tamamen YKT HOSTING.[DOUBLEPOST=1389707914,1389707880][/DOUBLEPOST]Çok saçma parama yazık oldu neyse dolandırıcılar bir gün bunun cezasını çekciektir !
Sana Nasıl Davrandılar Bilmiyorum Ancak Bize İyi Davrandılar Kimse Bize Saldırı Yapmadı. Ama Hatalar Oldu Tabi Ftp Server Sorunu Gibi... Olabildiğince Ellerinden Geleni Kadar Yapmaya Çalıştılar :)

Mrkurt

Marangoz
En iyi cevaplar
0
YKT ' Hostingden sunucu almaya karar verdim 40Tl minecraft sunucusu 60 kişi kapasite vardı ve 4gb ram dediler.Sonra parayı ödedik 3 gün süründüm kuruldumu sv yok kurulmadı kuruldum ? yok kurulmadı.Daha sonra kurup verdiler bir şey laglı laglı oynadık bir süre adamlar gelip servere saldırıyordu kapanıyordu hemen.Anlattım, birde bunun yardımcısı var güya yusuf bey yusuf bey diyip duruyor,dedim 45-50 yaşında var heralde adam benden küçük çıktı 19 yaşındaymış.
Neyse kurdu verdi sv yi işte 1gb ram var makinada. biz 4gb ram var diye aldık adam bizi kazıkladı resmen,sonra hiçbir şey demedim daha hala bana diyorki seni yeni makinaya geçiricem bilmem ne para atarsın 20TL bilmem ne aldım sana diyor.Yusuf kemal tanca oğlu diye sitesine girip böyle güzel güzel bakıp kaliteli deyip sakın almayın şuanda oyun server diyorsanız zirvede Nitrado var paranın hakkını veriyorlar.

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
YKT ' Hostingden sunucu almaya karar verdim 40Tl minecraft sunucusu 60 kişi kapasite vardı ve 4gb ram dediler.Sonra parayı ödedik 3 gün süründüm kuruldumu sv yok kurulmadı kuruldum ? yok kurulmadı.Daha sonra kurup verdiler bir şey laglı laglı oynadık bir süre adamlar gelip servere saldırıyordu kapanıyordu hemen.Anlattım, birde bunun yardımcısı var güya yusuf bey yusuf bey diyip duruyor,dedim 45-50 yaşında var heralde adam benden küçük çıktı 19 yaşındaymış.
Neyse kurdu verdi sv yi işte 1gb ram var makinada. biz 4gb ram var diye aldık adam bizi kazıkladı resmen,sonra hiçbir şey demedim daha hala bana diyorki seni yeni makinaya geçiricem bilmem ne para atarsın 20TL bilmem ne aldım sana diyor.Yusuf kemal tanca oğlu diye sitesine girip böyle güzel güzel bakıp kaliteli deyip sakın almayın şuanda oyun server diyorsanız zirvede Nitrado var paranın hakkını veriyorlar.
Yalan söyleme bize saldırı felan yapmadılar. Bu kadar da yalan söylemeyin! Yeni sistem yaptılar. Lag nasıl oldu anlamadım. 19 Yaşındaki birine küçük diyebiliyosan bize laf düşmez ! Yasalar bile 18 yaşından küçüklere çocuk diyorlar. Sen 30 yaşındamısın!