YouCraft / Faction / PvP / Boss / Repair / Yeni Ench Sistemi / Minigames / YouCraft.nitrado.net

• Konuyu başlatan TanerTekin
  • Başlangıç tarihi
T

TanerTekin

Ziyaretçi
Konu Silinsin​

Moderatör tarafından düzenlendi:

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Serverde 0 kişi + online mod var

JusticeWhip_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucu 8 aydır acik mi ? :)
Sunucu bi acilip bi kapaniyor. Her acisinca ayni konu ayni resimler ayni ram hatta. 81 kişilik resmi koymussun 42 kişilik sunucun var. Eskilerden kalma diyeceksin simdi ama sunucun öyle degil.

Yapıların tam anlamiyla kötü. Kolayca yapilabilen yapilar. Gereksiz warplar dolu. /Warp hammadde - /Warp meslek / Warp lapis-Warp lapissatıs / Warp arsa- Warp arsalar / Warp rainevent-Warp raineventi / Warp End bunlar sadece warp sayisi çogaltmak için yapilan seyler

Ayrica warplarin mimarisini saymiyorum bile. Sunucuda hata dolu

Süresiz isinlanma var pvpden kacmak için ideal bir yöntem. Sunucuyu bi acip bi kapatarak viplerin süresini beklemeden kapattikların söylentisi cabasi !

T

TanerTekin

Ziyaretçi
Sunucu 8 aydır acik mi ? :)
Sunucu bi acilip bi kapaniyor. Her acisinca ayni konu ayni resimler ayni ram hatta. 81 kişilik resmi koymussun 42 kişilik sunucun var. Eskilerden kalma diyeceksin simdi ama sunucun öyle degil.

Yapıların tam anlamiyla kötü. Kolayca yapilabilen yapilar. Gereksiz warplar dolu. /Warp hammadde - /Warp meslek / Warp lapis-Warp lapissatıs / Warp arsa- Warp arsalar / Warp rainevent-Warp raineventi / Warp End bunlar sadece warp sayisi çogaltmak için yapilan seyler

Ayrica warplarin mimarisini saymiyorum bile. Sunucuda hata dolu

Süresiz isinlanma var pvpden kacmak için ideal bir yöntem. Sunucuyu bi acip bi kapatarak viplerin süresini beklemeden kapattikların söylentisi cabasi !

Ilk Önce Sunucu Bir Acilip Bir Kapanmiyor Diye Birşeyi Kabul Etmiyorum Sunucumuz Acık Kaldi Sonra Sattim Survivalcraft'ı Açdım Şimdi Yeniden Açıyorum

Serverin Eski Backup Yükledim Daha Ayarlamadim Bugün 13:00 Veya 14:00 Arasinda Açıılacakdir